Ama oralardan elimde olsa ben de satarım bu fiyata!
Printable View
Rta bir biyoteknoloji firması, işi sadece kit değil, kovid gider veya değişir, veya başka bir iş olur yoluna oradan devam eder, şu an fiyat satın alınmış olabilir ancak beklentisi devam eder, bakarsın bir buluş yapar bu fiyatlar devede kulak kalır, ben yatırım gözüyle bakıyorum, hakettiği yerler burası değil ve ederini bulacak, a1 de başka bir hikayesi tabiiki, zaman ve sabır meselesi ytd.
Değerli insan
Ben temel analizini kast etmedim
Analiziniz çok doğru ve yerinde
Yazdığınız analize göre şu anki fiyatı en az 10 lira olması gerekir
Ki bir iki fon yöneticileri bu fiyattan toplasa
8 liradan çok rahat satarlar
Sorunuza cevap için yazdım ben
İş yatırımın maliyeti demek ki 1 lira veya altındadır ki satıyor. Saygılar.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/a0jcukw.jpg bugun haric ! bolunme sonrasi 1 aylik surecli "alim yapanlarin"takas analizi ? bugun satti denilen is yatirim ak yatirim garanti yatirim ne yapmis kac maliyetle yapmis ??? yorum sizin
ilüzyona aldanmamak lazim ? buyuk hesaplardan kucuk hesaplara sonra kucuk hesaplardan buyuk hesaplara!!!
peki bunlar bu kadar mal alirken kagit kaca gelmis 3.50'den 2.50'ye !!! erimis resmen ? nasil oluyor
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Maalesef bir süredir oyanıp duruyom bu hissede habugün ha yarın döner diye ama
Ama iş bankası kafaya koymuş heralde 60 kr dan aldıklarını hala satamamışli her gün satıcı
Reel durum bu
Biz şöyle ucuz deyip adamın ekmrğine yağ sürüyoz
Çaktırmadan satmıyorki göstere göstere satıyor
Maliyet nasıl olsa 60 krrş
Aşağı indikce topladıkca satıyor
Bir gün mola veriyim demiyor herif
O dursa diğerleri durmuyor
günaydın yoldaşlar :) momentum saglam şişmiş daha ne kadar şişecek. bence bu malın saglam toplandıgının işareti patlıyacak ama ne zaman . bu gün artı kapatacagımız yüksek ihtimal 2.74 üstü kapanışlar. kagıdın hakettigi yere varmasını hızlandıracaktır .bu günkü tavan 2.75 neden olmasın ytd.
2.54ü geçemiyor