Sayfa 254/564 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    su grafiği de buraya koyalim. Rsi son 2 yilin en dusuk seviyesine kadar gerilemis , yani b..kunu cikarmislar artik. grafikten artik herkes kendi sonucunu cikarabilir.

buralardan bir tepki gelmesi olasi diye dusunuyorum ! ama sadece tepki diyorum bakin. orta vadeli cikis icin guclu degil gibi duruyor. Ama insanlarin maliyetleri (ozellikle bolunmeye katilanlarin) 3 liranin altinda olabilecegini dusunmuyorum.

"bir yatırım tavsiyesi değildir"
    Ama oralardan elimde olsa ben de satarım bu fiyata!

2. Rta bir biyoteknoloji firması, işi sadece kit değil, kovid gider veya değişir, veya başka bir iş olur yoluna oradan devam eder, şu an fiyat satın alınmış olabilir ancak beklentisi devam eder, bakarsın bir buluş yapar bu fiyatlar devede kulak kalır, ben yatırım gözüyle bakıyorum, hakettiği yerler burası değil ve ederini bulacak, a1 de başka bir hikayesi tabiiki, zaman ve sabır meselesi ytd.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dogrudur 31.12.2019 tarihinde 0.60 seviyesinde imis ? daha eskisi de var ! yani piyasa degeri 72 milyon imis

ama 2019 yil sonu kari 3.9 milyon TL imis hatirlatirim ! o gunku fk'si 22.5 imis

su anda 2021/3 ay itibariyle 4 donem toplami tahmini 65-66 milyon ! fk 4.5 seviyesinde (ayrica kasada 90 milyon var)

bende size bunu hatirlatirim. baktiginiz yer o kadar yanlis ki, kendinizi kandirmayin.

o gunku fk'sina gore bakarsaniz 60 kurus bugunku 2.5 liraya gore 4 kat pahaliymis ???? anlamissinizdir umarim

Değerli insan
    Ben temel analizini kast etmedim

Analiziniz çok doğru ve yerinde
    Yazdığınız analize göre şu anki fiyatı en az 10 lira olması gerekir
    Ki bir iki fon yöneticileri bu fiyattan toplasa
    8 liradan çok rahat satarlar

Sorunuza cevap için yazdım ben
    İş yatırımın maliyeti demek ki 1 lira veya altındadır ki satıyor. Saygılar.

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İNSANLARI SEV AMA GÜVENME !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bugun haric ! bolunme sonrasi 1 aylik surecli "alim yapanlarin"takas analizi ? bugun satti denilen is yatirim ak yatirim garanti yatirim ne yapmis kac maliyetle yapmis ??? yorum sizin

ilüzyona aldanmamak lazim ? buyuk hesaplardan kucuk hesaplara sonra kucuk hesaplardan buyuk hesaplara!!!

peki bunlar bu kadar mal alirken kagit kaca gelmis 3.50'den 2.50'ye !!! erimis resmen ? nasil oluyor

5. Maalesef bir süredir oyanıp duruyom bu hissede habugün ha yarın döner diye ama
    Ama iş bankası kafaya koymuş heralde 60 kr dan aldıklarını hala satamamışli her gün satıcı
    Reel durum bu
    Biz şöyle ucuz deyip adamın ekmrğine yağ sürüyoz
    Çaktırmadan satmıyorki göstere göstere satıyor
    Maliyet nasıl olsa 60 krrş
    Aşağı indikce topladıkca satıyor
    Bir gün mola veriyim demiyor herif
    O dursa diğerleri durmuyor

6. günaydın yoldaşlar momentum saglam şişmiş daha ne kadar şişecek. bence bu malın saglam toplandıgının işareti patlıyacak ama ne zaman . bu gün artı kapatacagımız yüksek ihtimal 2.74 üstü kapanışlar. kagıdın hakettigi yere varmasını hızlandıracaktır .bu günkü tavan 2.75 neden olmasın ytd.

7. 2.54ü geçemiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    oysa iş yatirim en iyi alici niye gecemiyor acaba ??
     Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    2.54ü geçemiyor

Sayfa 254/564 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •