Sayın Sacro
Bu topicte teknik dışında paylaşımlar olmadığını biliyorum ancak sizler gibi taşın suyunu çıkartıp birşeyler kazanmaya çalışan arkadaşların mekanında HELAL den bahsetmeye çalışan bu takiyyeciye son olarak birşeyler karalamak şart oldu..Müsadenle...
Takiyyeci;
Muhtemelen bizler yakın nesillerin iki farklı yol izlemiş bireyleriyiz..Benim dostlarımı kefil olduğum insanları bu ülkeye yeni savunma sistemleri kazandırmak için gece gündüz çalışırken senin kefil olduğun vatan hainleri İsrailden aldığı emirle KATLETTİ..
Ben ve kefil olduğum dostlarımın o yıllar ektiğimiz fidan şimdi koca bir çınar oldu, hergün yeni bir projeyle ülkeye hizmet ediyor..
Sen ve kefil olduklarının ektiği fidan bu milletin tarihindeki en büyük ihanet şebekesine dönüştü..
Bizler çalışmayı,alın terini,bu ülke için birşeyler üretmeyi tercih ettik..Sizler Allah ile kandırmayı,himmet toplamayı,yalanı,takiyyeyi,biryerlere gelmek için KUL HAKKI yemeyi tercih ettiniz..
Geldiğimiz nokta ortada..Bu mesele ve sizin yediğiniz haltlar zaten çok açık..
Küçük uyuşturulmuş beyninle başkalarının kaybından mutlu olduğumu söylemişsin...
Ben sadece iki hisseyi taşırım..Biriyle zaten gönül bağım var..
İlgili topicte şu an o sektörde olmama rağmen eski arkadaşlarımdan duyduğum fısıltıları usulen fısıldamaya ve önü açık olduğunu bildiğim bu şirketlerde uzun vadeli yatırım yapmaya teşvik ederim..
Kastın Kuzu ve Ayva ise; onlar bu forumların neşesi..Hiç işlem yapmadığım o piyasalarda gülmek için şakalaşıyoruz..
Özetle; bu iğrenç gruba KEFİL olan birisi benim gözümde hayvandan daha aşağı konumdadır...
Bu arada gerçekten beş yıldır yurtdışındaysan bütün kış İstanbul esnafının durumunun kötülüğünü, kiraladığın dükkanlarını,
ülkenin battığını nasıl ballandıra ballandıra anlatabildin?
Bırak bu sahtekarlağı,yalanı dolanı artık..
Tekrar özür dilerim Sacro...Nokta..