Sayfa 254/1200 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sayın Sacro
    Bu topicte teknik dışında paylaşımlar olmadığını biliyorum ancak sizler gibi taşın suyunu çıkartıp birşeyler kazanmaya çalışan arkadaşların mekanında HELAL den bahsetmeye çalışan bu takiyyeciye son olarak birşeyler karalamak şart oldu..Müsadenle...

Takiyyeci;

Muhtemelen bizler yakın nesillerin iki farklı yol izlemiş bireyleriyiz..Benim dostlarımı kefil olduğum insanları bu ülkeye yeni savunma sistemleri kazandırmak için gece gündüz çalışırken senin kefil olduğun vatan hainleri İsrailden aldığı emirle KATLETTİ..
    Ben ve kefil olduğum dostlarımın o yıllar ektiğimiz fidan şimdi koca bir çınar oldu, hergün yeni bir projeyle ülkeye hizmet ediyor..
    Sen ve kefil olduklarının ektiği fidan bu milletin tarihindeki en büyük ihanet şebekesine dönüştü..
    Bizler çalışmayı,alın terini,bu ülke için birşeyler üretmeyi tercih ettik..Sizler Allah ile kandırmayı,himmet toplamayı,yalanı,takiyyeyi,biryerlere gelmek için KUL HAKKI yemeyi tercih ettiniz..
    Geldiğimiz nokta ortada..Bu mesele ve sizin yediğiniz haltlar zaten çok açık..

Küçük uyuşturulmuş beyninle başkalarının kaybından mutlu olduğumu söylemişsin...
    Ben sadece iki hisseyi taşırım..Biriyle zaten gönül bağım var..
    İlgili topicte şu an o sektörde olmama rağmen eski arkadaşlarımdan duyduğum fısıltıları usulen fısıldamaya ve önü açık olduğunu bildiğim bu şirketlerde uzun vadeli yatırım yapmaya teşvik ederim..
    Kastın Kuzu ve Ayva ise; onlar bu forumların neşesi..Hiç işlem yapmadığım o piyasalarda gülmek için şakalaşıyoruz..

Özetle; bu iğrenç gruba KEFİL olan birisi benim gözümde hayvandan daha aşağı konumdadır...
    Bu arada gerçekten beş yıldır yurtdışındaysan bütün kış İstanbul esnafının durumunun kötülüğünü, kiraladığın dükkanlarını,
    ülkenin battığını nasıl ballandıra ballandıra anlatabildin?
    Bırak bu sahtekarlağı,yalanı dolanı artık..

Tekrar özür dilerim Sacro...Nokta..

2. Sayın sacro hayırlı hafta sonları mayıs ayı borsa için riskli deniyor bizde küçük yatırımcıyız kendi çapımızda altın hakkında bir yorumunuz olurmu acaba ..ALtın 154.000 binden Fransa'da ki Cumhurbaşkanı Seçimlerinden sonra doların düşmesi ilede alakalı şuan 146.000 binlerde ve Mayıs'ın 9 unda Fransa'da 2 tur seçimleri var bu altına ve dolara eksi bir şekilde yansır mı ..altının sezonu geliyor buralardan yatırım yapılabilir mi .sizden yatırım tavsiyesi değilde altının akibiyeti konusunda bilgi almak isterim ..ben boğa olamam heyacan yaparım ..😉 Saygılar

Arkadaslar vallahi bos bos tartisiyosunuz.

Denecek soz bulamiyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    Sayın sacro hayırlı hafta sonları mayıs ayı borsa için riskli deniyor bizde küçük yatırımcıyız kendi çapımızda altın hakkında bir yorumunuz olurmu acaba ..ALtın 154.000 binden Fransa'da ki Cumhurbaşkanı Seçimlerinden sonra doların düşmesi ilede alakalı şuan 146.000 binlerde ve Mayıs'ın 9 unda Fransa'da 2 tur seçimleri var bu altına ve dolara eksi bir şekilde yansır mı ..altının sezonu geliyor buralardan yatırım yapılabilir mi .sizden yatırım tavsiyesi değilde altının akibiyeti konusunda bilgi almak isterim ..ben boğa olamam heyacan yaparım ..😉 Saygılar
    Valla soyle diyim.

Gram degilde onz olarak altin bence yukselecek.

Soyle aciklayim.

Bana gore dolar dusecek onz yukselecek. Gram ne olur bilemiyom belki ayni bu fiyatlarda kalir belli bir sure. Sonra dolarda diplemeyi bitirip yukari yoneldigimde belki gram o zaman yukselmeye baslayabilir.

Aslinda uzun vadede gram seve seve cikacak gibi.

Cunku onz 1300 ve 1350 uzeri boga piyasasina girecek. Dolarda zaten uzunda yon yukari.

yani gram her turlu yukari olur ama kisada pek bisey beklemiyorum ben. Dediginiz gibi ama mayis hazirandan sonra biseyler olacak gibi. Dususlerde kademeli almak biriktirmek acisindan mantikli tabiki.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Sacro hocam Celebi icin sanki dip oluşumu tamamlanmış gibi görünüyor.... Naçizane bir sorum olacak. Ov icin Celebi öngörünüz nedir? Cok teşekkür ederim bize yol gösterici olduğunuz icin...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Teşekkürler üstad 7 Mayıs'ta Fransa'daki Cumhurbaşkanı seçiminde bayan aday aşırı sağcı şöyle konuşma yapmış haberlere düştü :eğer ben seçilirsem Euro bize çok yük oluyor kendi paramıza ağırlık verip Avrupa birliğinden çıkmak içinde referanduma gitmeliyiz gibi sözleri var ortalık yine karışacak bu şekilde giderse burda da bizim borsamıza eksi yansıyacak ister istemez o zaman bizim BİST'te bir düzeltme ile karşı karşıya kalabiliriz gibi kendi fikrimce yorumum ..y.t.d

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Arkadaslar vallahi bos bos tartisiyosunuz.

Denecek soz bulamiyorum.
    abi ben de okudum yazıları, boşuna sıkmayın tatlı canınızı dicektim. senin yazıyı okuyunca bir gülme tuttu

iyi hafta sonları
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Alıntı Originally Posted by qwerty78 Yazıyı Oku
    Sacro hocam Celebi icin sanki dip oluşumu tamamlanmış gibi görünüyor.... Naçizane bir sorum olacak. Ov icin Celebi öngörünüz nedir? Cok teşekkür ederim bize yol gösterici olduğunuz icin...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Orta uzun vadede hedef teknik olarak 40 çanak hedefidir.

Sayfa 254/1200 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •