Bende onu diyorum hata yaptım demiyor.baskalarinin konuşmalarından şikayetçi oluyor
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bende onu diyorum hata yaptım demiyor.baskalarinin konuşmalarından şikayetçi oluyor
Sert hareketler var. Son anlar aman omurgalı olmak lazım. Az kaldı :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim hata yapıp yapmamam tamamen bana kalmış birşey bu sizi neden ilgilendiriyor. Bilanço okumayı emin ol çok iyi biliyorum neden suçlayıcı bir tavır aldınız bilmiyorum. Bilanço öncesinde de tahminimi yapmıştım. 4. çeyrek 2017 bilançosunu da çok iyi tahmin etmiştim. Ancak patron amcanın 30 milyon TL lik reklam giderinin hepsini bu çeyreğe yazacağını tahmin etmemiştim. Ha uyarıda bulunmuşsun bu adamı dinlemeyin diye tabi ki dinlemesinler her koyun kendi bacağından asılır. Benim kimse gibi ufak spekülasyonla 3 kuruş para kazanma derdinde değilim. Firmayla ilgili bildiğim ne varsa pozitif veya negatif burada paylaşmaya çalışıyorum. Ama beni kimse suçlayamaz bu adamı dinlemeyin diye benim yatırım anlayışım seninkiyle aynı olmayabilir. Sadece forumdaki arkadaşlardan birisi neden kimse bişey yazmıyor dediğinde ben zaten uzun yatırımcıyım ne yazayım bildiğim herşeyi yazdım zaten demek için bu yazıyı yazmıştım.
Özür dilerim yanlış anlamışım sizi
Sermaye 40 milyon iken . Yüzde 5 i 2 milyon tl. Dağıttılar. Bunlar sermaye arttışı demek dağıtılan yüzde 5 inde artması. Demektir. Az kaldı :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.