Sayfa 254/917 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. En iyi alıcı tacirler 50.000 lot
    En iyi satıcı finans 12.000 lot

Hisseyi hala topluyor birileri, hayır olsun bakalım.

2. Her dususte ortalama dusurdum 7.50den once satma niyetim de yok o rakama gidisine bagli olarak da cift haneleri bekleyeceğim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    En iyi alıcı tacirler 50.000 lot
    En iyi satıcı finans 12.000 lot

Hisseyi hala topluyor birileri, hayır olsun bakalım.
    Kesinlikle katılıyorum. Net şekilde hisse toplanıyor ama niyet nedir bilemiyorum. Yakında çıkar kokusu.

ytd değildir.

4. Hisse 6,70 - 6,77 arasından satılıyor, baskılanıyor.Birisi bu aralıktan çıkmayı kafasına koymuş ve satıyor tıpkı Sasanın 7,40'lardan baskı yemesi ve birinin sürekli satması gibi Sasada satış bitince uçuş başladı.Satış biterse uçuş başlar bitmezse tekrar aşağılarda debelenir durur...

Basitcesi bu dallandırıp budaklandırıp çok karıştırmaya enterasan komplolar kurmanıza gerek yok.
    Yazdıklarım Hiçbir Şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Temel Analiz olmadan yapılan Teknik Analiz ise sadece bir kumardır.

5. Köşede oturmuş bekliyoruz.
    Figuranlar, başrol oyuncuları hünerlerini sergiliyor..
    Mısır patlatın iyi gider

6.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    temmuz 2016 da bu hisseyi aldığımda bu hissede kimler neler yaptı neler yazdı size anlatsam buradan aya yol olur şirketin durumu belli, o yüzden sessiz sessiz gitsin nereye gidiyorsa benim için hedef 1 yıl önce de 12-14 arası idi şimdide aynı bazı arkadaşların gülümsediğini biliyorum 1 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle acelem yok.
    Şimdi hocam temmuz 2016 da alıp arka arkaya kötü bilanço gelmesine rağmen hissede kaldiysaniz bu sizin hataniz.insanlarin ne dediğini bilmiyorum ama şunu kesinlikle söyleyebilirim bu arkadaşı sakın dinlemeyin çünkü bilançodan anlamıyor.bu arada bu bilanço ile Kütahya porselen deyim.elimde yok sanmayin.sadece 12 14 hedefini neye göre veriyorsun.soyle desen kabul ederim son çeyrek 13 milyon gelse sonra ilk çeyrekte 10 falan gelse desen anlayacağım.su forum sitelerinde bı şey öğrenebilirim diye girmiştim burda çok az insan bı şey biliyor

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Şimdi hocam temmuz 2016 da alıp arka arkaya kötü bilanço gelmesine rağmen hissede kaldiysaniz bu sizin hataniz.insanlarin ne dediğini bilmiyorum ama şunu kesinlikle söyleyebilirim bu arkadaşı sakın dinlemeyin çünkü bilançodan anlamıyor.bu arada bu bilanço ile Kütahya porselen deyim.elimde yok sanmayin.sadece 12 14 hedefini neye göre veriyorsun.soyle desen kabul ederim son çeyrek 13 milyon gelse sonra ilk çeyrekte 10 falan gelse desen anlayacağım.su forum sitelerinde bı şey öğrenebilirim diye girmiştim burda çok az insan bı şey biliyor

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adam hata yaptim demiyorki sen kendi kendine triplere girmissin

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 254/917 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •