Olayı Sn Hellistheothers'tan ogrendim ben de. Hayatimda ilk defa aylardir tatli tatli kazaniyorum. Hem de bir kac aydir cok sikinti olmasina ragmen. Kendi uyguluyormu bilmiyorum ama ben hala FONARSI den ogrendiklerimi uyguluyorum.
Printable View
Olayı Sn Hellistheothers'tan ogrendim ben de. Hayatimda ilk defa aylardir tatli tatli kazaniyorum. Hem de bir kac aydir cok sikinti olmasina ragmen. Kendi uyguluyormu bilmiyorum ama ben hala FONARSI den ogrendiklerimi uyguluyorum.
Fed tutanakları midemi bulandırdı.
Emtiada sona mı geldik?
Çok sevindim hocam. Ufacık katkım olduysa ne mutlu bana. Evet 7-8 yıldır uyguluyorum. Önümüzdeki yıllarda da uygulayacağım. Ben her zaman söylediğim gibi yatırım fonu işine, trade olarak değil, bir gayrimenkul almak gibi, uzun vadeli bir emeklilik planı gibi bakıyorum.
Doğru portföy dağılımı ( farklı bacakları olan), doğru fonlar ( relatif güçlü ), doğru biriktirme ( sakin, yavaş ve iyi maliyet) ile her şey mümkün.
Ben 7 yıldır sadece 2 ayda çok cüzi miktarda eksi yazdım. O zamandan bu yana da ortalama da piyasa mevduatının aylık ortalama iki-iki buçuk katı üstünde oldu getiri.
Selamlar.