Sayfa 255/1002 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Olayı Sn Hellistheothers'tan ogrendim ben de. Hayatimda ilk defa aylardir tatli tatli kazaniyorum. Hem de bir kac aydir cok sikinti olmasina ragmen. Kendi uyguluyormu bilmiyorum ama ben hala FONARSI den ogrendiklerimi uyguluyorum.

Fed tutanakları midemi bulandırdı.
    Emtiada sona mı geldik?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Emtiada sona mı geldik?
    Ne oldu nesi var

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Ne oldu nesi var

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tahvil alımını azaltabilirlermiş...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5. Iyidegil mi herkes altına emtia ya hücum eder
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Tahvil alımını azaltabilirlermiş...

6. IPB neden dusunmediniz
     Alıntı Originally Posted by denlis100 Yazıyı Oku
    2020 değişik bir yıldı. 2020 performanslarının yanıltıcı olabileceğini düşündüğüm için biraz daha geçmişe gidip, 2020 Mart öncesi sonuçları görmek istemiştim. Aslında yüksek oranda hisse senedi yatırımım olduğu için fon yatırımımın çoğu PPZ, OSD, EIB, SUC'da. Ama hisse senedine yatırımı yapmasaydım, gözümün önünde 1, 3, 5 yıllık TCD performansı varken neden başka değişken fona ihtiyaç duyayım ki sorusu kafamı kurcalıyordu.

Şunu gördüm ki doları yenecek döviz cinsi bir yatırım şart. Amerikan borsalarının şişikliği nedeniyle yabancı HSYF'ler şu an alternatif değil benim için. Hem bu nedenle hem de Eurobond'a doğrudan yatırım yaptığım için KUB ve GBC haricinde çok seçeneğin kalmaması üzücü.

Bir başka çıkarımım ise genel olarak HSYF'ler ve TCD en başarılı fonlar olsa da, 2 yıllık bir vadenin bile "gerekli olabilecek" bir para için riskli bir yatırım süresi olması. Örneğin 26.01.2017 ve 22.03.2019 arasında ev için ayırdığı peşinatı MAC ve TCD gibi çok başarılı fonlarda değerlendiren bir yatırımcı, mevduatın altında getiri elde edecekti.

Sizlerin de değerli yorumlarını bekliyorum.
    Bu vesileyle yatırım stratejisini zaman ayırıp paylaşan ve bu konuda bana çok şey katan Hellistheothers'a teşekkür ediyorum.

7. Ben İraninpetrol üretimine başlaması dahinolsa halen iyimserim.pandeminyavas yavaş azalmasıyla petrole Çin'in etkisiyle talep artacaktır. brend petrol 75-80 olacağını tahmin ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Emtiada sona mı geldik?

8.  Alıntı Originally Posted by Serdar63 Yazıyı Oku
    Olayı Sn Hellistheothers'tan ogrendim ben de. Hayatimda ilk defa aylardir tatli tatli kazaniyorum. Hem de bir kac aydir cok sikinti olmasina ragmen. Kendi uyguluyormu bilmiyorum ama ben hala FONARSI den ogrendiklerimi uyguluyorum.
    Çok sevindim hocam. Ufacık katkım olduysa ne mutlu bana. Evet 7-8 yıldır uyguluyorum. Önümüzdeki yıllarda da uygulayacağım. Ben her zaman söylediğim gibi yatırım fonu işine, trade olarak değil, bir gayrimenkul almak gibi, uzun vadeli bir emeklilik planı gibi bakıyorum.
    Doğru portföy dağılımı ( farklı bacakları olan), doğru fonlar ( relatif güçlü ), doğru biriktirme ( sakin, yavaş ve iyi maliyet) ile her şey mümkün.
    Ben 7 yıldır sadece 2 ayda çok cüzi miktarda eksi yazdım. O zamandan bu yana da ortalama da piyasa mevduatının aylık ortalama iki-iki buçuk katı üstünde oldu getiri.
    Selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 255/1002 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •