Petrol de düþüþe eþlik ediyor.
Emtia devrini düþünmek lazým.
Çelik de aþaðýda, kömür de...
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Bizim çanaðýn kulplarý çoðalýyor. Haklý çýkmak istemiyorum, formasyonun bozulmasý için acilen 8,20'lerin altýnda kapanýþlara ihtiyacýmýz var. 8,50'lerin üzerini son 6 ayda 4 defa denemiþiz, her seferinde de geri çekilmesi kýsa sürüyor.
Açýkçasý yukarý kýrmasý için çok da bahaneye ihtiyacýmýz yok, Soylu-Peker çekiþmesi ve olasý sonuçlarý dahil herþey bahane edilebilir, o iþ nihayete erse önümüzde Nato toplantýsý ve Biden görüþmesi var, Haziran TL açýsýndan sýkýntýlý geçecek gibi görünüyor.
8,20'lere ihtiyacýmýz var diye yazdým ama oranýn altýna sarkmak için erken seçimden baþka bir bahane görmüyorum. Seçim belirsizlik demek ancak ayný zamanda yeni ihtimaller demek, dolara deli gibi ihtiyacýmýz var, en büyük dolar kaynaðý yaz sezonu da beklentilerimiz paralelelinde gitmezse, kaynaklarýnýn bize akmasý için baþka bir neden göremiyorum. Ýnþaallah gecenin en karanlýk anýnýn güneþ doðmadan az öncesi olmasý gibi, bizim de en kötü günlerimiz bunlardýr ve güneþin doðuþu fazla uzakta deðildir.
![]()
Bazý fonlarda geçerli olan vergi muafiyeti 31 mayýs ta son buluyor, bu sefer süre uzatýmý olacak gibi görünmüyor.
Yer Ýmleri