Çok Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.İyi ki bu topik var iyi ki varsınız.
Printable View
Sacro abi feneri satacagimiz fiyat nedr Maliyet 37 bekliyorum uzun zamandır
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soda-petkm......
bende uzun vadeli portfoyumü paylaşmak istedim. aylık belirli tutarlarda alım yapıyorum. bes gibi biriktireceğim.
soda, asels, petkm, toaso, tuprs, hekts. aslında bir tane de yatırım döneminde olan bir şirket bulmam lazım parsan olabilir diye düşünüyorum. toaso yerine de temetü için ecilc düşünüyorum. yorumlarınız nedir?
Sasayi koymazdim.
Cunku zaten 1 den 4.70 lere gitti uzun vadede gidecegi yolu katetti bence.
3 5 yil vadede kazandirmayabilir. Kazandirsa bile sinirli olabilir.
Hektas olabilir ama onuda burdan alanlar seneye marta kadar bu fiyatlarda gezebilir.
Aselsanda keza oyle.
Benim yatirim anlayisima gore iyi hisseleri diplerden uygun fiyatlarda alarak uzun vadeli yatirim yapilir.
Mesela aselsan cok guzel bilancosu geldiginden endeks batiyorken 9.80 de alacaktiniz uzun vade icin.
Petkim keza oyle 3.50 lerden.
Sasayi 2 lerden.
Kareli 1.80 lerdeyken.
Mesela sizin bu saydiklarinizdan gerel fmizp boluc bunlar digerlerine gore primsiz bunlari digerlerine gore uzun vadeli almak daha mantikli geliyor bana su anki konjukture bakacak olursam.
Hektasi burada paylasmistim mart sonu fiyat 3.50 di tam orta vadeli alim yeriydi. O zamanda endeks 90 bindi ama hektas 4.40 a geldi.
Ben suan uzun vadeli portfoy yapacak olsam. 3/1 ini prim yapmis daha yapacaklar olanlara mesela petkim gibi.
3/1 ini grafik ve endeksin yukselisine ayak uydurmamis olanlari secerdim. Mesela mrdin fmizp pnsut gibi.
Diger 3/1 kisminada tanidiginiz bildiginiz hisseleri koyabilirsiniz.