Originally Posted by
fiestaciboo
Bir soru.
Eğer 100 bin TL niz olsaydı 10 adet hisse alacak olsaydınız 10 adet en az 3 yıllık bir yatırım için hangilerini alır ve hangilerini almazdiniz.
1x
2xx
3xxx olumlular
1x
2xx
3xxx olumsuzlar.
Teşekkürler.
düşüncelere kurşun işlemez.

Originally Posted by
Yorgun57
1.petkim
2.soda
3.crdfa
4.gerel
5.sasa
6.aselsan
7.karel
8.bolu çimento
9.hektaş
10.fmizip
Benim 10 hissem..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sasayi koymazdim.
Cunku zaten 1 den 4.70 lere gitti uzun vadede gidecegi yolu katetti bence.
3 5 yil vadede kazandirmayabilir. Kazandirsa bile sinirli olabilir.
Hektas olabilir ama onuda burdan alanlar seneye marta kadar bu fiyatlarda gezebilir.
Aselsanda keza oyle.
Benim yatirim anlayisima gore iyi hisseleri diplerden uygun fiyatlarda alarak uzun vadeli yatirim yapilir.
Mesela aselsan cok guzel bilancosu geldiginden endeks batiyorken 9.80 de alacaktiniz uzun vade icin.
Petkim keza oyle 3.50 lerden.
Sasayi 2 lerden.
Kareli 1.80 lerdeyken.
Mesela sizin bu saydiklarinizdan gerel fmizp boluc bunlar digerlerine gore primsiz bunlari digerlerine gore uzun vadeli almak daha mantikli geliyor bana su anki konjukture bakacak olursam.
Hektasi burada paylasmistim mart sonu fiyat 3.50 di tam orta vadeli alim yeriydi. O zamanda endeks 90 bindi ama hektas 4.40 a geldi.
Ben suan uzun vadeli portfoy yapacak olsam. 3/1 ini prim yapmis daha yapacaklar olanlara mesela petkim gibi.
3/1 ini grafik ve endeksin yukselisine ayak uydurmamis olanlari secerdim. Mesela mrdin fmizp pnsut gibi.
Diger 3/1 kisminada tanidiginiz bildiginiz hisseleri koyabilirsiniz.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri