bilanço pek iyi gelmese de; bugün biraz maliyetim altýna inse de ; izmdc yazmana sevindim sacro
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
# Zoren
Geçmiþte al uçur döþe grafiði paylaþmýþtým bilenler bilir. Zoren bundan ibarettir. Gelecekteki tahmini resmi resmediyorum.
Ýlk önce geçmiþteki grafiðim.
Þimdide bu al uçur döþenin
gelecekteki hali.
kýrmýzý böle 2014 dibinin ayný o dipten kurtuldu. Þimdi bir kaç ay mavi bölgeyi yapacaðýz sonra rampa öncesi hazýrlýk bölgesi var, orada geçilirse uçuþ ve katýksýz Rally.
Zamansallýk olarak kabaca çizdim sadece durumu anlamak bakýmýndan yani daha çok zamaný olduðu için üstüne çok düþmedim.
Ama ana resim böyle olabilir.
![]()
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
# Kipa
Kýsada 2.15 den sonra 2.40-2.50 doðru uzayabilir.
2.50 karar noktasý.
Ayný zamanda 2.50 seviyesi 7-8 yýllýk büyük bir direnç.
2006 yýlý zirvesinden geçen 11 sene. Mesela vesteli düþünün 2006 yýlýnýn zirvesinden 10 yýlda 1 lerde sürünüyordu aldýlar 10 kata götürdüler.
Banviti düþünün süründü süründü sürünce çat çat çat 2 liradan 11 :D
Bu kaðýttada böyle bir potansiyelli grafik mevcut.
Uzunda 2x 3x 4x 5x ............... :D
karar noktasý 2.50
![]()
Elinize saðlýk vaktinizi ayýrýp bilgi paylaþýyorsunuz teþekkürler üstad
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri