Beni de sayın diyeceğim ama pek paylaşımda bulunmadığım için sizleri haklı görüyorum.
Bilançoyla ilgili genelde olumsuz ve karamsar bir hava var. Değerli yatırımcılar haklı olabilirler ama şahsen ben elimde bu hisseyi tutarak çok daha mükemmel bir bilanço da beklemiyordum. Bilanço okumasını fazla bilemem onu işin uzmanlarına bırakmakla birlikte geçen dönem ki zararın üzerine bir zarar daha gelmemesi en azından yüreğimize bir nebze olsun su serpmiştir.
Şirketin yönetiminde sorunlar belki vardır ama ülkemizde uygulanan tarım politikalarına da bir bakmak lazım. Bu politika ve üretici sorunlarını burada irdelemeye başlasak sanırım sayfalar az gelir.
SONUÇ olarak ben yıllardır takip ettğim ve tuttuğum bu hisseyi önüümüzdeki birkaç dönem daha bekleyip takip etmeyi düşünüyorum.
Zararda olan birisi olarak dereyi geçerken at değiştirmenin zamanının geçtiğini düşünüyorum. Olumsuz düşünen arkadaşlar isterseler ayrılabilirler. 15 gün önce kalbime 3.cü stenti taktırdıktan sonra başka hisselerde şimdilik macera arayamam.
HEKTAŞ'la yanıp tutuşmaya devam... Yine de hissesi olan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.:(:(