Sayfa 257/702 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
Arama sonucu : 5611 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    @Oralet osman ile ben kaldık sadece :D
    Beni de sayın diyeceğim ama pek paylaşımda bulunmadığım için sizleri haklı görüyorum.
    Bilançoyla ilgili genelde olumsuz ve karamsar bir hava var. Değerli yatırımcılar haklı olabilirler ama şahsen ben elimde bu hisseyi tutarak çok daha mükemmel bir bilanço da beklemiyordum. Bilanço okumasını fazla bilemem onu işin uzmanlarına bırakmakla birlikte geçen dönem ki zararın üzerine bir zarar daha gelmemesi en azından yüreğimize bir nebze olsun su serpmiştir.
    Şirketin yönetiminde sorunlar belki vardır ama ülkemizde uygulanan tarım politikalarına da bir bakmak lazım. Bu politika ve üretici sorunlarını burada irdelemeye başlasak sanırım sayfalar az gelir.
    SONUÇ olarak ben yıllardır takip ettğim ve tuttuğum bu hisseyi önüümüzdeki birkaç dönem daha bekleyip takip etmeyi düşünüyorum.
    Zararda olan birisi olarak dereyi geçerken at değiştirmenin zamanının geçtiğini düşünüyorum. Olumsuz düşünen arkadaşlar isterseler ayrılabilirler. 15 gün önce kalbime 3.cü stenti taktırdıktan sonra başka hisselerde şimdilik macera arayamam.
    HEKTAŞ'la yanıp tutuşmaya devam... Yine de hissesi olan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.

2. ben bilanco okumada uzman degilim, olumlu bir sey bulan yazsin.[/QUOTE]

İyiki uzman değilsin yeni bilanço gelinceye kadar yazar dururdun.

7 buçuğun ayak seslerini daha net duyabiliyorum

4. İnanan kalır inanmayan gider diyen bile terk edip gitmiş.
    Biz zamanında aman dikkat derken saldırıyorlardı.
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    İnanan kalır inanmayan gider diyen bile terk edip gitmiş.
    Biz zamanında aman dikkat derken saldırıyorlardı.
    Ytd
    Adam ben buna sonsuza kadar inanıyorum falan demedi ki zaten. En azından mesajlarında ben hiç görmedim "İnanan kalır inanmayan gider dedi" sürekli. Bu laf da her yere uyar. Demek mi kendide bu ara inanmamış ki daha çok inandığı yerlere gitmiş. Bir gün yine bir ışık çakar, bir sinyal görünür, birden bir inanç gelir, inanmayanlar yine inanıverir. Bu işler hep böyledir. İşin ana fikri: İnanan kalır, inanmayan gider. Bu lafta her kağıda her şartta uyar.

6.  Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    Adam ben buna sonsuza kadar inanıyorum falan demedi ki zaten. En azından mesajlarında ben hiç görmedim "İnanan kalır inanmayan gider dedi" sürekli. Bu laf da her yere uyar. Demek mi kendide bu ara inanmamış ki daha çok inandığı yerlere gitmiş. Bir gün yine bir ışık çakar, bir sinyal görünür, birden bir inanç gelir, inanmayanlar yine inanıverir. Bu işler hep böyledir. İşin ana fikri: İnanan kalır, inanmayan gider. Bu lafta her kağıda her şartta uyar.
    Öle değil o iş de neyse…
    Hayırlısı olsun…
    Biz sinir küpüne dönerken o ve bazıları hakaret ettiler.
    İkisi arasında fark var.
    Düzeltsinler şirketi de Tarım sektörüne Tüpraş gibi şirket lazım. O da hektaş olmalı.
    Ytd

[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Ben demiştim diyen sikkolar 15 liradan kaçmıştı çok çıktı bu diye. 51 yükselişini öngöremedi ezikler. Siz demişdiniz eved, siz her şeyi bilirsiniz, ailelerinin zeka küpleri. Ana babalarından en yüksek zeka genlerini almışlar tü tü Maşallah nazar değmesin. Sanal ortamda mastürbasyona devam edin, ezikler sizi. Bunları insan yerine koyan yoktur gerçek hayatta gelmiş burda bilgiçlik taslıyorlar.
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 257/702 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •