2010 yılındaki Refarandum sloganlarına bakalım o da Anayasa. Değişikliği idi:
"AK Parti, Anayasa değişikliği için 12 Eylül referandumuna ilginç stratejiler belirleyerek hazırlanıyor. Parti, 26 maddelik Anayasa değişikliğini meydanlarda seçmene “26 Öykü” ile anlatacak.
AKP’nin referandum sloganı, “Sevdam millet, kararım evet” olurken, 26 maddelik Anayasa değişikliği 26 ayrı insan öyküleriyle anlatılacak. Referandum için hazırlanan şarkı Türkiye’yi anlatacak.
Afişler ve reklamlarla da anlatılacak olan Anayasa değişikliği için sade ve duru bir dil kullanımına özen gösterilirken, söylemlerde özgürlük, adalet ve demokrasi ağırlıklı "davet" dili kullanılacak."
Sonuç; bugün Kesin olarak biliyoruzki Yargıyı ve Polis teşlilatını ve dahi Orduyu FETÖ örgütüne teslim etmişler... ne zamanli FETÖ cüler önce Sn CB nını hedef aldılar o zaman maskeleri düştü.... uzatmayalım herkesin bildiği okaylar oldu...
Gelelim günümüze; Anayasa değikliği için AK Parti ve MHP ne diyor "Reklamlar ve Basın yoluyla Evet deyin, şu olacak bu olacak..." içerik ne denince ;tartışmayalım... Bize güvenin Sn CB nına güvenin...2010 da size güvenince neler olduğunu Millet gördü...Bu imajı Reklamla şunun için düzeltmeniz mümkün değil... " en iyi reklam müşteri memnuniyetidir" siz ise malınızı beğenmeyenlerd hakaret edip, zorla mal satmaya çalışıyorsunuz....
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app