Sayfa 254/774 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    evetçiler , kendinize şu soruyu sorun ..........

bizler borsa forumunda evetçiler-hayırcılar birbirimizle tartışıyoruz ......

asıl, halkın önünde tartışması gereken politikacılar neden tartışmıyor ?
    Yemiyor kardeşim yemiyor...kılıçdaroğlu rest çekiyor çıkalım tv ye diye ama tık yok...

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Yemiyor kardeşim yemiyor...kılıçdaroğlu rest çekiyor çıkalım tv ye diye ama tık yok...
    utanıyorlar mı nedir ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ben de ; evet çıkar ise ,sizin , ailenizin , varsa ; çocuklarınızın ,torunlarınızın adına üzgünüm !
    sonuçta verdiği oydan ötürü birileri utanacak.

ben ailem çocuklarım ve torunlarım için evet diyeceğim inşaallah utanan olmam.
    1982 referandumunda hayır demiştim pişman değilim şimdi evet diyeceğim umarım gene utanmamı gerektirecek bir durum olmaz.

hayır diyen arkadaşlar ne kadar rteye gıcık oluyorsa bende tam aksine rte ye o kadar güveniyorum.
    hatta biraz daha ileri gidiyorum allah cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin eğer onun ömrü kısaldıysa benim ömrümden alsın ona versin.

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    karşılarında aklı başında sözü dinlein seviyede birisi olsa çıkarlar emin olun.
    ama niye hayır dediğini bilmeyen bir muhalefetle ne konuşacaklar.
    işleri güçleri çamur at izi kalsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    hırsızı, hırsızlığı savunmak zor, zenginler ve zengin çocukları için anayasa değişikliğini savunmak zor, hadi sahte isimle bizden gizlendin, Allahtanda korkmuyor musun be adam...Mahşer günü neleri savundugunu nasıl izah edeceksin...

6.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    hırsızı, hırsızlığı savunmak zor, zenginler ve zengin çocukları için anayasa değişikliğini savunmak zor, hadi sahte isimle bizden gizlendin, Allahtanda korkmuyor musun be adam...Mahşer günü neleri savundugunu nasıl izah edeceksin...
    cemal kardeş yemin ederimki mahşer gününü düşünerek evet diyorum.

7. uzatmaya gerek yok ilk yazımdada dediğim gibi birileri utanacak pişman olacak ya evetciler ya hayırcılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by ufuktakiler Yazıyı Oku
    cemal kardeş yemin ederimki mahşer gününü düşünerek evet diyorum.
    Yemin et sen....İslam dini eşitlikten yanadır, kimsenin kimseye üstünlüğü yok der, fakirin çocugu vekil olamayacak, birkaç zengin çocugu faydalanacak bu yasadan..diyorsunki zengin çocugu 18 yaşında vekil olsun, fakirin çocugu da 20 yaşında gitsin suriyede şehit olsun yani...Devam et sen yoluna o zaman..

Sayfa 254/774 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •