Yahu ben çevreme "evet" oyu kullanacaðýmý beyan ediyorum...Þimdiye kadar bana inanan çýkmadý...
hem evet yanlýlarý hem hayýr yanlýlarý...
Yok sen evet oyu kullanmazsýn deyolar...
Kýllandým ben bu iþten...
Bu sefer saðlam bir depik geliyor gibi haaaaaaa
birine soru soruyorsanýz o sorular yargý içermemeli yönlendirici olmamalý yukarýdaki sorularýn tamamý yargý içeriyor ve yönlendiriyor bir slogan atýlmadýðý kalmýþ
birinci sorudan baþlayalým daha önce c.baþkaný yapmýþ kiþiler özal demirel hangisi tarafsýzdý demekki mevcut sistem hiç bir þekilde tarafsýz c.baþkaný seçemiyor zaten öyle biri yok herkesin kendine ait bir parti fikri vardýr c.baþkaný deðil dünya baþkaný olsa o fikirden bakýþ açýsýndan sýyrýlamaz
diðer sorular daha çok yürütme yasama ayrýlýðý ile ilgili türkiyede mevcut sistemde hangi yýlda yasama yürütme ayrý oldu ki hep yürütme ayný zamanda yasamaya hükmetti
demekki kopyala yapýþtýr iyi bir þey deðil verirler adama cevabýný böyle
kopyala yapýþtýr kolay oluyor ama böyle karþýlýk verince hýýý nee gibi durumlarla apýþýp kalýnýyor![]()
rumenigge'cim , sana bir sürü soru soruldu, sen , iþine gelenleri cevaplýyorsun ama.
senle de konuþulmuyoki ....
Soru 1. bu anayasa teklifini kim yazdý ?
burdan baþlayalým mesela ....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Korkumuzdan gizli isimler ile hayýr diyoruz sadece bunun icin bile hayir denilir
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri