kira sözleşmesinin olmadığı söylenmiş
dediğiniz yapılırsa evrakta sahteciliğe girer
Printable View
Yok Bn yani ev sahıbı olarak ydısundayım..,4 tane 1+1 resıdence var.hic biri aidat odememiş elektrık su d gaz yonetıme ödeniyor...onuda ödemıyorlar...Son kiracıda günlük kıraya verıyormus...tum faturaları da vaktınde ödüyor...kıra ısı yas iş...ömrümü yedı
Bugün alınan oranlar. 500+ için
Ingbank 20.50 ancak, ilk kez hesap açıyorsanız bir miktar o da sanırım 750 tl idi. Ve o parayı harcıyorsunuz gibi bir şeyler söyledi. O zaman 22.50. Ben 2011 yılında o banka ile çalışmışım bundan faydalanamıyorum.
YKB ise 21.25 fakat burada da çıkış sıkıntılı. Şöyle ki mobil bankacılıkta en fazla 300k gönderebiliyorsunuz. Şıbe içinden eft yaparsanız bu kez de yüksek bedel ödemek zorunda kalıyorsunuz.
allah bereket versin komik çocuk :)
yalnız zinnur hanımın oranlarından bir kıllanmadım değil bugün ben de..
odea'da hatrı sayılacak bir dolar meblağı var. hazineyi aramalar, özel oran falan derken zar zor 4.40 alabildim.
burgan'da da aynı.. ilk söylenen 4, pazarlık, tehdit falan alabildiğim 4.25.
garanti için de 4.5 denmiş. garanti özeli aradım.. 4.5 u duyunca sağlam bir kahkaha geldi mt'den. biz mi veriyormuşuz diye.. 3.5 dedi o da 250k üstü.
ha zinnur hanımın oranlar doğruysa gani gani helal olsun o ayrı. ama dedim ya kıllanmadım değil.
bu arada tl'de garanti 20.75 burgan 21.25 pazarlıksız. 100k+