Sayfa 258/999 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kendisi başvurup kira sözleşmesini göstererek yeniden açtırabilir.
    kira sözleşmesinin olmadığı söylenmiş
    dediğiniz yapılırsa evrakta sahteciliğe girer

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kira sözleşmesinin olmadığı söylenmiş
    dediğiniz yapılırsa evrakta sahteciliğe girer
    Haklısınız, gözümden kaçmış...

Ancak evde kendi eşyaları varsa ve 1-2 kira yatırdı ve ev sahibi kiraları çekti ise durum yine karışır.

Zor bir durum...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Yok Bn yani ev sahıbı olarak ydısundayım..,4 tane 1+1 resıdence var.hic biri aidat odememiş elektrık su d gaz yonetıme ödeniyor...onuda ödemıyorlar...Son kiracıda günlük kıraya verıyormus...tum faturaları da vaktınde ödüyor...kıra ısı yas iş...ömrümü yedı

4. Bugün alınan oranlar. 500+ için

Ingbank 20.50 ancak, ilk kez hesap açıyorsanız bir miktar o da sanırım 750 tl idi. Ve o parayı harcıyorsunuz gibi bir şeyler söyledi. O zaman 22.50. Ben 2011 yılında o banka ile çalışmışım bundan faydalanamıyorum.

YKB ise 21.25 fakat burada da çıkış sıkıntılı. Şöyle ki mobil bankacılıkta en fazla 300k gönderebiliyorsunuz. Şıbe içinden eft yaparsanız bu kez de yüksek bedel ödemek zorunda kalıyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Yok Bn yani ev sahıbı olarak ydısundayım..,4 tane 1+1 resıdence var.hic biri aidat odememiş elektrık su d gaz yonetıme ödeniyor...onuda ödemıyorlar...Son kiracıda günlük kıraya verıyormus...tum faturaları da vaktınde ödüyor...kıra ısı yas iş...ömrümü yedı
    site yönetimi elektrik,doğal gaz faturası toplama işiyle neden uğraşır kı.?
    hem tüm faturalar vaktinde ödeniyor diyorsunuz hem de elektrik,doğalgazı ödemiyorlar.?

6.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Türkiyeye hoşgeldiniz : )

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Seni 1000 dolarlık özel banknotlarla döverim çocuk. Paranın, imanın ve adını zikredemediğim birşeyin kimde olduğu belli olmaz)
    allah bereket versin komik çocuk

yalnız zinnur hanımın oranlarından bir kıllanmadım değil bugün ben de..

odea'da hatrı sayılacak bir dolar meblağı var. hazineyi aramalar, özel oran falan derken zar zor 4.40 alabildim.

burgan'da da aynı.. ilk söylenen 4, pazarlık, tehdit falan alabildiğim 4.25.

garanti için de 4.5 denmiş. garanti özeli aradım.. 4.5 u duyunca sağlam bir kahkaha geldi mt'den. biz mi veriyormuşuz diye.. 3.5 dedi o da 250k üstü.

ha zinnur hanımın oranlar doğruysa gani gani helal olsun o ayrı. ama dedim ya kıllanmadım değil.

bu arada tl'de garanti 20.75 burgan 21.25 pazarlıksız. 100k+

Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Kesinlikle inatlaşın ev sahiperi ile. Zam falan yok kimseye. Açın ilanları sahibinden aratın. Buluncaya kadar da ev sahibine ekstra zam yok. Ugrasın dursun. Hele istanbul dakiler için ek bilgi İstanbul a gelen nufus artık artmıyor eskisi gibi yani talep yok ama inanılmaz bir arz mevcut.

Bir evden çıkış 10 bin masrafmısda falan filan. Sadece taşınma ücreti 1.250-1500 bayılırsınız hepsi o. Eger emlakcıya bayılmazssanız perdeleri de değiştiriverin. O da karınıza hediye olsun.

Aama asla ev sahiplerinin kira artışlarına hayır diyin %1 bile olsa.
    Sizin ev sahibi bu işlerden anlamıyor anlaşılan kira sözleşmesine daha eve girmeden yüzde kaç zam yapılıcagı oranı belirtiyorum öyle ugraşsın dursun yok.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Sayfa 258/999 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •