kendi çapımda birşeyler yapıyorum çok haince seans bitince atacağım görsel
Printable View
kendi çapımda birşeyler yapıyorum çok haince seans bitince atacağım görsel
Ons Altıncıların zulümü hiç bitmiyor biz Endeks VIOP'da yine rahatız
full hisse de olsam da endeksin bugünkü çıkışı alakasız..neyse ne demişler üzümü ye bağını sorma
şu sakinliğin bende olsa, şimdi turkcell'de ceo idim:) çok arkadaş sordu özelden tcell i, içinde 5-6 fintech barındırıyor uçması lazım diye. ben de kamunun elinde olan hiç bir şirkete yatırım yapılmaz demiştim...portföylerini kurtarmış olabilirim:)
haksızlıklara, liyakatsiz atamalara dayanamayıp veda ettiğim güne şükürler olsun.
neden thy değil de pegasus diyenlere de cevap vermiş olayım bu vesile ile (bu arada thy yurt dışı operasyonlarda özel bir şirket gibi hareket ediyor..flag carrier olmak zaten büyük avantaj yurt dışı uçuşlarda..bu nedenle devlete rağmen finansal durumu bozulmuyor..zaten yurt içi kar etmiyor...ebitda nın hemen hepsi yurt dışından geliyor)
Dün resmi gazetede pilot yönetmeliği vardı. Belli ki pilot açığı var bir şeyler değiştirilmiş.
Ateist akıllı danışmanlar tutup, biz siyasal islamı kurmak istiyoruz ne yapmamız gerekiyor deseler, onlar inceler ve çok daha tutarlı ve sağlam sistem kurmaya yardım ederler. Şu an ne olduğu belli değil, niyet hayr akibet hayr metodoloji ise ilerliyoruz.