Sayfa 255/1003 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Viop XLII

1. Merhabalar,

Bayramda Antalya’da olacağım, otel değil ama ev. Antalya çevresinde günübirlik olarak gezip görülebilecek yerler hakkında tavsiye verebilecek var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Twitter üstadları endeks düşerken dut yemiş bülbül gibiydiler...

Şimdi TANERİ VS. konuşmaya başladı..dikkat edin..

Cidden tez konusudur ve sosyologlar tarafından araştırılmalıdır.Mohikanı,Taneri,derincisi vs.nasıl yüz binlerce takipçisi
    var..Adamlar defalarca trentten geri kalmalarına ve yanılmalarına ragmen...

Ha en ufak eleştiride de psikopata bağlayıp o nazik kişiliklerin altından çirkef sözler çıkıyor.
    Taner sürekli tweet siler.
    Mohikan da sürekli büyük yön hataları yapar, spk dan nasıl ceza almadan devam edebiliyor aklım almıyor Mohikanı. Muhtemelen iddalı şekilde yazıp çiziyor olsa bile işlem yapmıyor olabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Akşam thy şortunu göstermeseydi iyiydi, kâr ı eridi arkadaşın, yabcak bişii yok.
    Burdan thy şortlarsam kâr edebilürmüyüm düşünmem lazım
    Hamdım Piştim Yandım

4. bu thy olmasa ne yapacaklardı bunlar bilmiyorum 1 hisseyle endekse yön veriyor adamlar
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhabalar,

Bayramda Antalya’da olacağım, otel değil ama ev. Antalya çevresinde günübirlik olarak gezip görülebilecek yerler hakkında tavsiye verebilecek var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
    Sabahları erken saatte MuratPaşa belediyesinin, halk plajlarında falezlerden denize girebilirsiniz. Sonrasında belediyenin işlettiği kafelerinde uygun fiyata güzel bir kahvaltı edersiniz.
    Bir gün mutlaka Phaselis'e gidin.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. BDDK Başkanı Akben: Bu tedbirler faydası olmuyorsa iyileştirilir veya takviye tedbirler ilave edilir - NTV

cuma geceleri hep bir sürpriz yapabiliriz diyor... ne güzel memleket... hissede olanlar bundan sonra akşam seanslarında hep eli tuşta beklesin...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam thy şortunu göstermeseydi iyiydi, kâr ı eridi arkadaşın, yabcak bişii yok.
    Burdan thy şortlarsam kâr edebilürmüyüm düşünmem lazım
    Dün yazdım yöneticininhafta sonu TV'de röportaj vardı, bir hafta öncede röportajın yazılı hali vardı. Canlı seyredince kafadan mı atıyor, samimi mi belli oluyor.

Çok pilot hostes vs var borsada, maaşını alan aybaşında işlem yapıyordur, mesai saatleri artmış ise şirketin durumu iyidir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

buyrun sayın @ariston bugün SPOT ta BOFA nın aldığı hisseler,

Sayfa 255/1003 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •