Merhabalar,
Bayramda Antalya’da olacağım, otel değil ama ev. Antalya çevresinde günübirlik olarak gezip görülebilecek yerler hakkında tavsiye verebilecek var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
Bayramda Antalya’da olacağım, otel değil ama ev. Antalya çevresinde günübirlik olarak gezip görülebilecek yerler hakkında tavsiye verebilecek var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Akşam thy şortunu göstermeseydi iyiydi, kâr ı eridi arkadaşın, yabcak bişii yok.
Burdan thy şortlarsam kâr edebilürmüyüm düşünmem lazım
Hamdım Piştim Yandım
bu thy olmasa ne yapacaklardı bunlar bilmiyorum 1 hisseyle endekse yön veriyor adamlar
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
BDDK Başkanı Akben: Bu tedbirler faydası olmuyorsa iyileştirilir veya takviye tedbirler ilave edilir - NTV
cuma geceleri hep bir sürpriz yapabiliriz diyor... ne güzel memleket... hissede olanlar bundan sonra akşam seanslarında hep eli tuşta beklesin...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Dün yazdım yöneticininhafta sonu TV'de röportaj vardı, bir hafta öncede röportajın yazılı hali vardı. Canlı seyredince kafadan mı atıyor, samimi mi belli oluyor.
Çok pilot hostes vs var borsada, maaşını alan aybaşında işlem yapıyordur, mesai saatleri artmış ise şirketin durumu iyidir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri