Artýk kabak tadý verdi...Senden bir tane daha var...Sürekli olumsuz haber..Kardeþim madem bu kadar olumsuzsun yap shortunu, buradan açtým de...O da yok...Sürekli laga luga.
Ülke için, özellikle ekonoomi için ben de çok olumsuzum...beni bilen bilir zaten...ama ekonomi=borsa deðil..hele hele bizim gibi ülkelerde hisse bazý ciddi hikayeler hep oldu, olacak.
Bakýn havacýlýða en az ikiye kaladýlar..belki de sene sonuna kadar üçe katlayacaklar..bakýn tüpraþa...bunlar hepimizin bildiði benim de portföyümde olan hisseler.
alarko, sasa, hektaþ, aksen gibi nispeten daha küçük ve vadelisi olmayan hisselerden bahsetmiyorum(gerçi bunlarýn bile vadelileri açýldý son dönemlerde).
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Benim zararlar þu dk itibariyle çok az kaldý. Belkim tekrar klavyeme þort tuþunu takarým![]()
yýllarýn müzmin ayusuyum, tabandan bile gözümü kýrpmadan þort açtýðým olur, hiçbir zaman þorttan ettiðin kâr ifþa edilmez, çünkü borsanýn doðasý itibariyle maaþýndan üc beþ lirasýný þirkete güvenip parasýný yatýranlar oluyor. o insanlara keriz muamelesi yapýlýrsa hoþ olmaz, sessizce vur kaç demi yani
Borsada þortcu sevilmez herkes kýzýyor açýkcýlara, endekis düþerken de para kazandýklarý için olmalý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
iyi ya iþte; sen iyi gidenleri yaz cauti... ben de kötü gidenleri...
gün gelir tersi olur ben iyi gidenleri yazarým inþallah... sen de kötü gidenleri yazarsýn o günlerde...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
BDDK/Akben: Þirketlerin 15 milyar dolardan fazla döviz pozisyon fazlalýðý var-NTV
"Onu da sattýrarak hayýrlýsýyla ödemeler dengesi krizi nasýlmýþ, dayanýr mýyýz... bir test etmek istiyoruz. Hareket olur, hacim olur, borsa bir gün +10% diðer gün -10% yapar fena mý?..."
https://twitter.com/e507/status/1542794060624265216
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Bence Bofa ile ben ayný mantýkta düþünüyoruz ama herif iþlem yapýnca geride kalýyorum.
Muhtemelen ekip sabah toplanýyor ne alsak ne satsak diyor iþlem yapýyor, robot iþin teferruatý olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
THY shortlayan arkadaþlar hayattalar mý?
Yer Ýmleri