XULAS yaz döneminin yýldýzý olur. Özellikle TAV hala çok ucuz görünüyor gözüme.
XULAS yaz döneminin yýldýzý olur. Özellikle TAV hala çok ucuz görünüyor gözüme.
Ekonomi iyi giderken enflasyon çok azmasýn diye ufak ufak faiz arttýrmak ayrý konu, pandemi þokundan çýkmayan çabalayan ekonomide coþan emtia fiyatlarýyla beraber resesyona girecek ekonomide arttýrmak ayrý... ayrýca o arttýrýmlarýn hiçbirinde 9 trilyon dolarlýk fed bilançosu yoktu, her bilanço küçültme hamlesi faiz yukseltmelerin etkisini daha da arttýrýcý etki yaratacak...
neyse, isteyen "faiz arttýrýmý varsa s&p bu seneyi pozitif kapar" deyip alým yapabilir tabi.. bana göre hava hoþ...
herkesin para kazanma özgürlüðü olduðu gibi para kaybetme özgürlüðü de var...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Allah iyiliðini versin emi, fakirlikten aç sefil dolaþýyoruz metin68 abimle![]()
Kârýný zararýný bilemem, baþkasýnýn kâr ve zararý beni ilgilendirmez bu þirket bile olsa aynýdýr benim için.
benim de zarar ettiðim oluyor
Akþama doðru fýþkýrttýrsak yeterli, bayram harçlýðý çýkar
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Saða sola bakarken alým geldi, paralý adamlar yavaþ yavaþ ekran baþýna mý geçti acaba.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
2475'e kadar önü açýk.
Twitter üstadlarý endeks düþerken dut yemiþ bülbül gibiydiler...
Þimdi TANERÝ VS. konuþmaya baþladý..dikkat edin..
Cidden tez konusudur ve sosyologlar tarafýndan araþtýrýlmalýdýr.Mohikaný,Taneri,derincisi vs.nasýl yüz binlerce takipçisi
var..Adamlar defalarca trentten geri kalmalarýna ve yanýlmalarýna ragmen...
Ha en ufak eleþtiride de psikopata baðlayýp o nazik kiþiliklerin altýndan çirkef sözler çýkýyor.
Þu da olabilir, muhasebeciye sormuþlardýr, ne kadar kar elde edildi ona göre iþlem yapacaðýz.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri