Originally Posted by
Desperado
BDDK Başkanı Akben: Bu tedbirler faydası olmuyorsa iyileştirilir veya takviye tedbirler ilave edilir - NTV
cuma geceleri hep bir sürpriz yapabiliriz diyor... ne güzel memleket... hissede olanlar bundan sonra akşam seanslarında hep eli tuşta beklesin...
Artık kabak tadı verdi...Senden bir tane daha var...Sürekli olumsuz haber..Kardeşim madem bu kadar olumsuzsun yap shortunu, buradan açtım de...O da yok...Sürekli laga luga.
Ülke için, özellikle ekonoomi için ben de çok olumsuzum...beni bilen bilir zaten...ama ekonomi=borsa değil..hele hele bizim gibi ülkelerde hisse bazı ciddi hikayeler hep oldu, olacak.
Bakın havacılığa en az ikiye kaladılar..belki de sene sonuna kadar üçe katlayacaklar..bakın tüpraşa...bunlar hepimizin bildiği benim de portföyümde olan hisseler.
alarko, sasa, hektaş, aksen gibi nispeten daha küçük ve vadelisi olmayan hisselerden bahsetmiyorum(gerçi bunların bile vadelileri açıldı son dönemlerde).
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri