ayku testı sıfır çiksa sevinecek şükredecek bi arkadaş...
Printable View
5 ocakta sat verince forumda yayımladığım (hala forumda) güncel hali..hatta son 9 işlem doğru bu 10 işlem olacak demiştim..
https://i.hizliresim.com/cb99c8a.PNG
Muhtemelen haftaya kadar kapalı kalacaktır.
Gerekli önlemlerle ilgili açıklamalar yazılır.
Pazartesi Salı iptali ise gerek Viop kontratları gerekse arbitraj dolayısıyla çok mümkün değil.
İşin içinden çıkılamaz.
En baştan kapanması gerekti, geç alınan karara sonradan yapılan her müdahale daha da ciddi sorunlar yaratacaktır.
30..40 milyar arası kredi paniği..
3 değerli çocuğun 3..4 milyar usd 'ı
Arada biz..Gariban şaşkın yatırımcı..
Bende katılıyorum - 3 taban olmalı..
15 gün taban gitsek, normal gelir.. Bana..
50 TL den 150 TL ye.. THYAO getiren
Çete, malda kaldıysa ne yapacak acaba?
En büyük satış yapılan kurumdur.Gir bak Twitter hesabına neler yazılıyor. Başka bir aracı kurum olsaydı bu şekilde savunurmuydun?Yazık bende mualifim ama iktidarı yerin dibine sokacagız derken kendi hatalarımızı haklı cıkarmaya calısmak olmamalı konustuklarımız savunduklarımız. Neyse bu konuda bu son yazım.Lütfen kusuruma bakmayın arkadaslar sinirler gergin ve elden birsey gelmiyor.
kardeşim provakatörlük yapma !! o en büyük satışı 2 kişide yapmış olabilir 1 kişide..
Dostum sana sadece şu kadarini söyleyeyim çeteden başka kimse o miktarda işlem açıp kapayamaz. Çete bugün yatırım finansı kullanır diğer gün infoyu diğer gün qnb yi. Çeteden başkası o işlemi yapsa varya borsa o gün depremi dinlemez tavan tavan giderdi. Aracı kurumları boşver işlem yapan işleme göz yuman çeteye odaklan.