2014 yılından 2022 yılına kadar en üst düzeylerde çalıştığı bankayı batırıp kaçmış
Banka devir olmuş
Bizim merkezi 2 senede fed e devredebilirsek dolar sıkıntımızda olmaz.
Printable View
Memoli kemer sıkar ama kendilerinin değil. Bir yandan da özelleştirmeler yapılır ve sonuç şöyle olur .
1- Özelleştirmeden gelen paranın büyük kısmı yine hovardalığa gider . Zengin daha zengin olur.
2- Özelleştirmeden gelenin bir kısmıyla sosyal yardımlarla sadaka olarak dağıtılır. Fakir minnettar kalır, sandıkta oy vermeye devam eder.
3- Kemer sıkma kısmı da orta direğe kalır. Hem zengin olmadığı için hovardalık payı alamaz hem de fakir olmadığı için sosyal yardım alamaz .Boyuna vergi öder.
Örnekle anlatalım :
Elektriğe %500 zam yapılır. Elektrik şirketleri ve ihaleciler payını alır ve zengin daha zengin olur.
Fakirlere elektriğin tamamı yahut gelire göre belli kısımları bedava olur. Kendini özel hissettir zamdan o kadar etkilenmez
Orta direk işe faturayı öder.
Yani demem o ki forum ahalisi, bize kabaran bir şey var .
herzaman ve her şartta faturayı biz ödeyeceğimiz için
bu okumuş çocuklarda olmazsa
tosuncuk tarzı bir vur kaç ekibi kurup Londraya salalım
başka yol kalmadı gibi bişey
CHP nin başına Ekrem' in geçmesiyle Abdullah Gül 'ün geçmesi arasında hir fark yok . CHP den girip seçim kazanınca CHP nin başına geçme hakkı alınıyorsa Sadullah Ergin de CHP vekili olarak seçim kazandı. Yahut kazanmış olsa Ekmelleddin de mi geçebilirdi.
Biz CHP adına gerçek bir solcu istiyoruz. Mevcut siyasi figürlerin hiçbiri solcu değil. Kk dahil. Bunların hepsi doğan görünümlü şahin gibiler.
Yeni kabineye girecek isimleri hiç merak etmiyorum.
Temel verilere bakarım ben.
1) MB rezervleri
2) Cari açık
3) Dış ticaret açığı
4) Bütçe açığı
5) ENAG Enflasyonu
Not Adı geçen ABD’li bayanın MB Başkanı yapılması mümkün değil.
Yine de oldu diyelim 2024 yazına kadar görevde kalması mümkün değil.
arabamızın markası TOGG
doğal gazımız karadeniz'den
patrolumuz gabar'dan
her yerde altın fışkırır
siha'mız iha'mız damattan
dolarımız lonradan ,araptan,azeriden,rustan
ekonomimiz Londralı finasçı memo paşadan,
merkez bankamız new yorklu Hafize hatundur
Reisimizi Erdoğan...
yeahhh kim tutar bu ülkeyyi beeeeeeeeeee
.................................
super TROL MANİSİ...