Ben de 700 km yakıt parası zaman harcadım,
Kılıçdaroğlu o akşam çıktı , kelime kelime olmasa da.
Sizin hakkınızı ezdirmemem gerekiyordu ezdirmedim
,...........Yaptırmadım
............. Ettirmedim
Yürütüşüme devam ediyorum,
Biz de yürüyelim arkadaşlar diye devam edelim
Dünyanın başka neresinde bu deprem bu enflasyon la seçim kaybedilir biri açıklasın. Kafayı yiyecez wallla.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yatırımcıda Mehmet Şimşek gelecek de her şey düzelecek algısı yok. Borsaya para basıp, vadeli dolarda aşağıya verip böyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar.
Bizim yatırımcı da bundan faydalanmak istiyor haliyle ama elinde patlamaz umarım.
Yoksa 4 işlem kadar matematik bilen herkes farkında Mehmet Şimşek yahut başka birisiyle olacak şeyler değil bunlar.
Kaldi ki Mehmet Şimşek çılgınlar gibi kemer sıkma taraftarı bir adam . Bütün seçim vaatlerine çizik çektiği gibi kısıtlamalarla da milletin ciğerini söker. Reis bunları onaylamaz .
Gelecek mart seçim var. Şimşek falan hikaye..
Para gelsin diye ortaya karışık birşeyler uygulamaya çalışırlar, sonra da gönderilir. 20 senedir reisi tanımadınız mı?!
İmamoğlu kesinlikle CHP başina geçmelidir.İktidari zorlasinki daha çok hizmet alabilsin vatandaş,kuvvetli bir muhalefete ihtiyacı var memleketin
sizde kısaca özetlemişsiniz .
SOSYAL medyadada farklı düşence hasıl değil .
Mehmet Şimşek konusunda piyasalar çok ümitli. Haklılar. Zira kendisi patrondan daha çok patroncu bir abiydi.
İlk geldiğindeki sözleri
"Türkiye'de ücretler yüksek"
"Bol keseden maaş dönemi bitti" olmuştu.
Özelleştirme sevdalısıdır.
Bol vergi sever.
Fatih beyin düşüncesi farklı; Mehmet Şimşek ekonomiyi değil, tayyibi kurtarma operasyonudur.
Ekonomi dibe göçtüğünde bak tam muhalefetin dediği şeyi yaptık ne hale geldik diyecekler.
Sosyolojinin ve ekonominin tarihini bilmeyen müridler de gönül rahatlığıyla haklı bulacaklardır. demiş
Çok doğru seçimi almak ister bu şimşekle çelişir, ortaya karışık servis edilir.
İmamoğlu ikinci bir Mesut yılmaz dır hatta RTE olmak isteyen Mesut olduğundan daha da tehlikelidir gelirse hayatımız kayar, sevgili batı RTE'nin sonrasında bunu bize demokrat diye yamama derdinde adam faşo nun has ı, ailesini bi kontrol etsek her partiden bir adam çıkar. Bunlar hem siyaha hem kırmızıya basan tiplerdir.
Yer İmleri