" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
Liyakatli ,ekonomi bilimine uygun işler yapılacaksa doların 30 liraya çıkarılması gerekiyor.
Hem Liyakat sahibi diye Mehmet Şimşek 'e sevinip hem de doların düşmesini beklemek çok abes ...
kimse kusura bakmasın ama yıllardır ilk kez mantıklı bir yönetim kadrosu kurdular..
ha vatandaşa , bize etkisi ne olur bilemem ancak işi bilen insanları tecrübeli oldukları yerlere atanması iyi oldu.
bu ülke de damatları filanda gördük malum.
ek olarak şu kadroyu seçimden önce açıklasalar mv oy oranı % 5 daha artardı.
soylunun olmayışı bile +2 3 puan bence..
herkesi tanımıyorum.
ancak dışişler ekonomi yönetimi bence daha iyisi olamazdı akp içinden seçmeye kalksalar.
savunma bakanı bile ekstra puan bence..
soylu - hulusi akar - nebati üçlüsü için bile akpnin oy kaybettiğini düşünüyorum.son dönemde çok antipatik söylemleri oldu çünkü.
Mehmet şimşek demek acı ilaç demektir,bunu bu halka belediye seçimleri öncesi içirebilir mi ,cevabınız evetse mesele yok.Ha londralı bankerler şimşek geldi diye para akıtır diyorsanız o başka.Bence bir dolar gelmez.Yahu siz merasimi görmediniz mi aliyev,paşinyan,bir ton kazakistan şu bu,zenci liderler artık hangi afrika ülkelerindense,reisin yurtdışı destekleri bunlar.Henüz avrupadan amerikadan sağlam bir nakit akışı desteği emaresi olabilecek bir demeç gelmedi.Aksine bloombergte şimşek anca vitrin süsü olur diye yorum geldi.
Yer İmleri