Ben de 700 km yakýt parasý zaman harcadým,
Kýlýçdaroðlu o akþam çýktý , kelime kelime olmasa da.
Sizin hakkýnýzý ezdirmemem gerekiyordu ezdirmedim
,...........Yaptýrmadým
............. Ettirmedim
Yürütüþüme devam ediyorum,
Biz de yürüyelim arkadaþlar diye devam edelim
Dünyanýn baþka neresinde bu deprem bu enflasyon la seçim kaybedilir biri açýklasýn. Kafayý yiyecez wallla.
Yatýrýmcýda Mehmet Þimþek gelecek de her þey düzelecek algýsý yok. Borsaya para basýp, vadeli dolarda aþaðýya verip böyle bir algý yaratmaya çalýþýyorlar.
Bizim yatýrýmcý da bundan faydalanmak istiyor haliyle ama elinde patlamaz umarým.
Yoksa 4 iþlem kadar matematik bilen herkes farkýnda Mehmet Þimþek yahut baþka birisiyle olacak þeyler deðil bunlar.
Kaldi ki Mehmet Þimþek çýlgýnlar gibi kemer sýkma taraftarý bir adam . Bütün seçim vaatlerine çizik çektiði gibi kýsýtlamalarla da milletin ciðerini söker. Reis bunlarý onaylamaz .
Gelecek mart seçim var. Þimþek falan hikaye..
Para gelsin diye ortaya karýþýk birþeyler uygulamaya çalýþýrlar, sonra da gönderilir. 20 senedir reisi tanýmadýnýz mý?!
Ýmamoðlu kesinlikle CHP baþina geçmelidir.Ýktidari zorlasinki daha çok hizmet alabilsin vatandaþ,kuvvetli bir muhalefete ihtiyacý var memleketin
sizde kýsaca özetlemiþsiniz .
SOSYAL medyadada farklý düþence hasýl deðil .
Mehmet Þimþek konusunda piyasalar çok ümitli. Haklýlar. Zira kendisi patrondan daha çok patroncu bir abiydi.
Ýlk geldiðindeki sözleri
"Türkiye'de ücretler yüksek"
"Bol keseden maaþ dönemi bitti" olmuþtu.
Özelleþtirme sevdalýsýdýr.
Bol vergi sever.
Fatih beyin düþüncesi farklý; Mehmet Þimþek ekonomiyi deðil, tayyibi kurtarma operasyonudur.
Ekonomi dibe göçtüðünde bak tam muhalefetin dediði þeyi yaptýk ne hale geldik diyecekler.
Sosyolojinin ve ekonominin tarihini bilmeyen müridler de gönül rahatlýðýyla haklý bulacaklardýr. demiþ
Çok doðru seçimi almak ister bu þimþekle çeliþir, ortaya karýþýk servis edilir.
Ýmamoðlu ikinci bir Mesut yýlmaz dýr hatta RTE olmak isteyen Mesut olduðundan daha da tehlikelidir gelirse hayatýmýz kayar, sevgili batý RTE'nin sonrasýnda bunu bize demokrat diye yamama derdinde adam faþo nun has ý, ailesini bi kontrol etsek her partiden bir adam çýkar. Bunlar hem siyaha hem kýrmýzýya basan tiplerdir.
Yer Ýmleri