Destek kýrýldý ýnþ. kalýcý degýldýr donmesý lazým yoksa...hýkaye sýmdýlýk tabii....
Printable View
Destek kýrýldý ýnþ. kalýcý degýldýr donmesý lazým yoksa...hýkaye sýmdýlýk tabii....
kim verdi gören var mý
IÞ...
HTC One A9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten iþ yavþaðinin olduðu hisse *** oluyor
GM 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alan
Ak 9914. Vakýf 2764
Satan
Iþ 9047. Deniz 3858.
Mobilden pasta atmaya izin vermiyor sistem.
Ýlk kez satýcý tarafýnda tek renk görüyorum :) tþk sn.galt
SM-G920F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugün marjinal gündu. Satanin çoðu Geri koydu. Alan birazýný geri verdi.
Alana satana lafým yok. Tutan ihya olur Insallah.
Oncelikle sayin Galt emekleriniz için çok tesekkurler. Takibimde olan birisiniz. Sizin dusuncelerinize tamamen katiliyorum.
Elimde 3 hisse var ve en çok kazandiracak dedigim fakat en az kazandiran ufuk. Resmen ezdi portfoy u. Ben oyle çok hissesi olan biri degilim. KY bile degilim. Daha alt bir kademe varsa o'yum. Ufuk ederini bile bulamamasi çok enteresan. Su an fiyat yerler de. Spek arkadas burayi okuyorsa herkesin herseyi bildigini de biliyor demektir. Bence pek de takip etmiyor.
Neyse fazla uzatttim. Bol kazanclar. Artik ederini bulmasi dileklerimle.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
sayýn forumdaþlar; yönlendirme babýnda veya farklý bir amaç yüklenmesin, çok fazla lotum yok, tabii herkesin parasý deðerlidir, hisse temel saðlam, satmak yok, yola devam, acelemiz de yoktur, yeter ki piyasa bozulmasýn gerisi gelir iyi olur, ...ytd...
Ufuk’la ilgili edilecek kelam kalmadý sanýrsam Kerevit’in bu denli düþmeye baþlamasý söylenecek sözlere bir nokta koyduruyor. Teknik bozdumu bozmadýmý belli deðil bilen beri gelsin gayri.Umarým moralleri bozmamýþýmdýr.
Teknik mi kaldý düþen trentte hareket ediyoruz akþam atarým grafigini ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmem ki kardeþim ne zaman kirarsa umutlar yeþerir ytd...
Elbette teknik olarak bir destek vardýr ama gözaltý hissesindeyiz. Patron istese heryere gider. 17-25 Aralýk sürecinde borsa dip yaparken mübarek kardeþlerin ÝCG sindeydim. O süreçte 1,5’dan 10’a gittiydi. Bugün yine onlarýn Artý Yatýrýmý gidiyor. Bizim patron için Ufuk çerez parasý olduðu için umurunda deðil. Murat Bey istese çoktan 10 liraydý. Gün gelecek içine birþeyler koyacak bu Ufuk’un ve gözaltýndan çýkacak ama bekleyen küçük yatýrýmcýnýn caný çýkacak. Patronlarýn hepsi ayný onlar plan yapacak kazanacak bizde o anda orda olursak nasipleneceðiz. 2009 ocak ayýnda Ülker 1,5 þimdi 23’ü gördü. 10 kattan fazla Ülker’in gittiði bir borsada Ufuk gözaltýnda olduðu halde hareketi bu kadarsa kendi utansýn.
Dukkani kapatmislar. Hayirdir insallah
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Böyle havalarda dükkan kapalý kalsýn daha iyi,hiç olmazsa aþaðý gitmeyiz :)
Nereden dönecek bakalým ytd..
Ufuk 1 Mart yazýyor bilanço bu en sondur degil mi ýþýn Garibi bu seviyeye kadar hiçbir haber gelmedi sistemim de çoktan sat vermiþti ama duygusal davrandým yine ytd...
offf kerevitaþ roket
Kasada Kervevitaþ 250 Milyon
Rixos tahmini 100 milyon dolar.
2. el varlýklar 25-30 milyon TL.
Piyasa deðeri 130 Milyon.
Tebrikler...
Buradayýz efendim.
Buhara kardeþ sen teknik iþlemez deyince atasim gelmedi
Rahatýz demi gençlik
Sabra devam
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
:)) Þu 100 lot la tabana yollayani bi yakalasam...
Topu topu %7 lik piyasa malýný çevirerek ky nin malýný alma peþindeler malýn %93 ü Ünlü menkulde adam boþuna tutmuyor haþa bu yazdýklarým katiyen yatýrým tavsiyesi deðildir
Arkadaþlar ,eðer ki KerevitaÈâ„¢'ta 1-2 seneye kadar temettü verilecekse,güzel kâr'lar gelecekse ufuk'unda yolu uzun.kerevitas'ta temettü verilir,güzel kâr'lar açýklanýr,satýþ düzlüðüne girilir.o zaman fiyata ve duruma göre hareket etmeyi düþünüyorum nasip olursa.portföyümün 3'te 1'i ufuk.3'ün 1'ini almasam bari :)
Yýldýz Holding borç yapýlandýrmasýna gidiyormuþ Ufuðun borçlarý da üzerimize devralýyoruz derler mi sonuçta Yýldýz Holdingin yüzde 94 ü offffffffffffff
Biraz önce eþleþme tabandý þimdi 2.70 e çektiler. Borçlarý bize yazmasýnlar iyi
Böyle bi saçmalýk olamaz
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki tüm gurubun borçlarýný ufuk a yulkemisler.
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Galt, yorumunuza ihtiyaç var [emoji21]
SM-G920F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bune yahu
1000-2000 lotcular içine etti....
Spek den deðil bunlardan korkacaksiniz. Her sabah tabana 50-500 arasý lot.