Sayfa 128/233 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 1861 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

Elbette teknik olarak bir destek vardır ama gözaltı hissesindeyiz. Patron istese heryere gider. 17-25 Aralık sürecinde borsa dip yaparken mübarek kardeşlerin İCG sindeydim. O süreçte 1,5’dan 10’a gittiydi. Bugün yine onların Artı Yatırımı gidiyor. Bizim patron için Ufuk çerez parası olduğu için umurunda değil. Murat Bey istese çoktan 10 liraydı. Gün gelecek içine birşeyler koyacak bu Ufuk’un ve gözaltından çıkacak ama bekleyen küçük yatırımcının canı çıkacak. Patronların hepsi aynı onlar plan yapacak kazanacak bizde o anda orda olursak nasipleneceğiz. 2009 ocak ayında Ülker 1,5 şimdi 23’ü gördü. 10 kattan fazla Ülker’in gittiği bir borsada Ufuk gözaltında olduğu halde hareketi bu kadarsa kendi utansın.

2. Dukkani kapatmislar. Hayirdir insallah

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

3. Böyle havalarda dükkan kapalı kalsın daha iyi,hiç olmazsa aşağı gitmeyiz

4.  Alıntı Originally Posted by Tuncay2534 Yazıyı Oku
    Böyle havalarda dükkan kapalı kalsın daha iyi,hiç olmazsa aşağı gitmeyiz
    Nereden dönecek bakalım ytd..

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

5. Ufuk 1 Mart yazıyor bilanço bu en sondur degil mi ışın Garibi bu seviyeye kadar hiçbir haber gelmedi sistemim de çoktan sat vermişti ama duygusal davrandım yine ytd...

Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

6. offf kerevitaş roket

7. Kasada Kervevitaş 250 Milyon
    Rixos tahmini 100 milyon dolar.
    2. el varlıklar 25-30 milyon TL.

Piyasa değeri 130 Milyon.

Tebrikler...

Buradayız efendim.

8.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Ufuk 1 Mart yazıyor bilanço bu en sondur degil mi ışın Garibi bu seviyeye kadar hiçbir haber gelmedi sistemim de çoktan sat vermişti ama duygusal davrandım yine ytd...

Rixos değerlemesi kar a yansıyacak.
    Yaptırdılar mı acaba...

Sayfa 128/233 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •