Pasta nasıl paylaşiliyor bilmiyorum. Bilsem hergün atarım buraya. Ama şunu soyleyim yapikredi 250.000 lot civarinda alim yaptı sonra fikrini ne değistirsiyse tamamini satti. Bugünkü cengâver yk yani
Printable View
Pasta nasıl paylaşiliyor bilmiyorum. Bilsem hergün atarım buraya. Ama şunu soyleyim yapikredi 250.000 lot civarinda alim yaptı sonra fikrini ne değistirsiyse tamamini satti. Bugünkü cengâver yk yani
Bilanço tarihi ne zamandı? Güzel bir bilanço muhtemel ancak neden az da olsa bilançoya kadar yükseliş sergilemiyor gözü aşağıda mı dersiniz?
Bugün yatay kapatması sevindirici daha önce endeks buralardayken 1tl olduydu. Bilanço için son gün 30 nisan.
Endekse rağmen 1.06-1.07 alımlar oldu ancak içeriğini bilmiyorum. Daha fazla dayanamayıp maaliyetimi görünce satacağım sanırım tamamen yükselmezse bekleyeceğiz aylarca. Bilanço açıklansın da görelim
yarın endeks yükselirse yükselir mi dersiniz?
An itibariyle 88.000 lot almiş garanti. 62.000 lot bekliyor 1.08de. üst kademeler herzamankinden dolu
Bilanço baskısı mıdır üzerindeki nedir?
bugün spek uğramadı tahtaya, saat 12 oldu 32.000 lot hacim oldu.
146.000 kâr açıkladı. Önceki aynı döneme göre yarı yarıya azalış var. Esas faaliyet zararı 100.000 gibi bişey. Bilanço güzel değil. Finansman kârı yazmış. Hızlıca inceledim görduklerim bunlar. Daha öncede dediğim gibi bunların hiç önemi yok. Spek maldaysa haberi olumlu algılar değilse olumsuz. tek değişmez borsa gerçeği budur
ERSU Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 146554 Yıllık Değ%:-59
Dün hacim çok düşüktü bakalım yarın ne tepki verecek?
S&P notumuzu düşürmüş. Dolar 4.10 uzerinde. Bilanço da nanay. 1tl altı rakamları görürüz bu hafta
Kademeler bom boş. 200.000 lot alım olsa 1.12 olur. Alan da yok satan da yok
kendimizi kandırmak mı dersiniz bilemem ama artık beklenti falan da kalmadıgına gore diyecegim odur ki "gidecekse simdi gitmeli". :) kytd
İki kere 0.99dan döndü bugün bile yatay kapandığina gore ersuda dip 0.99 mu? Bir hissenin hiçbir beklentisi, hikayesi olmaz mı? Genel kurul yaklaştı ama
çikacak olumlu bişey yok.
Bugün ortalamamı düşürebilmem için fırsat oldu bir miktar 1.00-1.01 aldım sanırım o zamanlarda biraz hareketlenip 1.03 gördü. Ben yılmadan bekleyeceğim yaz aylarında satışı artacaktır, zararına vermek istemiyorum. Bakalım hep birlikte göreceğiz nazar değmesin ama endekse göre güzel durdu. ytd
2 gün yatay kapandı sağolsun 1 günde %4 düşerek arayı fazlasıyla kapattı.
İşlem hacmi hala düşük. Bugün biraz daha aldım en azından bahaneyle ortalamam düşsün diye. 0.95-0.96 gösterdiği aşamada sadece 0.97'den alabildim. Güç bela 0.96'dan da alım yapabildim. Bekleriz yükselişini napalım. 1.30 üstü görmeden satacağımı sanmasın, isterse 0.50 olsun eninde sonunda çıkacak. ytd
Battık mı arkadaşlar. Ben düştükçe aldım iyice yüklendim. Ne kadar bekleriz 1.25 ve üzerini. Hedefim oralar. Bir sıçrama lazım ancak haber beklenti bişi yk sanırım ytd
oyak aşağıdan aldıklarını 99 dan satmaya başladı. yükseliş inandırıcı değil
akşama kadar oyak aldığının hepsini verir. geçenlerde aynı oyun yapıkredi üzerinden oynanmıştı.
Hedefim hala 1.25 ve üstü. Sırasıyla 1.50 ve 1.70 yaz ayları satışları iyi olacaktır. keşke bir ihale haberi yada ortaklık vs gelse de rahatlasa hisse. Bugün sanki bir panik havası estirmeye çalışıyorlar, bak biraz yükseldim sat yoksa eski yerime geleceğim korkutması gibi de geldi. ytd
oyak tüm malı sattı şimdi sıra a1 de.
Karşılayan kim acep, umarım bizler değilizdir :)
Bugün biraz toparlıyor gibi. Kademeleri görebilen var mı? Hızlı düşüş yapmıştı üst kademeler boş olabilir. 1.25 hedefim hala devam ediyor. Bir tavan yapsa ne güzel olacak. ytd
arkadaşlar patron 0,96dan 60.000 lot alım yapmış. (Galiba finans yatırım üzerinden) bu haber iyi oldu.
1.13 den 420 bin satmıştı patron bizden daha iyi trade ediyor :)
Bugünde alım yaptı sanırım. (finans 83.000 artıda şuana kadar)
Ya sabır diyorum... Aldıkça aldım aman ortalamam düşük olsun diye bakalım sonumuz ne olacak ama zarar yada maaliyetine asla saasım yok. Yıl sonuna kadar beklerim gerekirse... ytd
çok önemi yok ama bi 80.000 daha aldı patron.