Sayfa 129/209 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon
Arama sonucu : 1668 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: ERSU - Ersu Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by Borsacim Yazıyı Oku
    Battık mı arkadaşlar. Ben düştükçe aldım iyice yüklendim. Ne kadar bekleriz 1.25 ve üzerini. Hedefim oralar. Bir sıçrama lazım ancak haber beklenti bişi yk sanırım ytd
    Evet hiç bir beklentisi yok. Spekülatif hareket ederse 1.25 üzeri olabilir. Ama buralardan spek çok mal katirdiysa aylar sürer.

2.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Evet hiç bir beklentisi yok. Spekülatif hareket ederse 1.25 üzeri olabilir. Ama buralardan spek çok mal katirdiysa aylar sürer.
    Aynen hocam mal kaptırdıklarından biri de benim. Ancak spek can çekiştirmeye çalışıyor yükselen endekse rağmen 1.94 baskılıyor gibi. Benim hedefim 1.25 ve üzeri. Bir %10 yaparsa ancak vedalaşırım o da belki ytd

3. oyak aşağıdan aldıklarını 99 dan satmaya başladı. yükseliş inandırıcı değil

4. akşama kadar oyak aldığının hepsini verir. geçenlerde aynı oyun yapıkredi üzerinden oynanmıştı.

5.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    akşama kadar oyak aldığının hepsini verir. geçenlerde aynı oyun yapıkredi üzerinden oynanmıştı.
    Hedefim hala 1.25 ve üstü. Sırasıyla 1.50 ve 1.70 yaz ayları satışları iyi olacaktır. keşke bir ihale haberi yada ortaklık vs gelse de rahatlasa hisse. Bugün sanki bir panik havası estirmeye çalışıyorlar, bak biraz yükseldim sat yoksa eski yerime geleceğim korkutması gibi de geldi. ytd

6. oyak tüm malı sattı şimdi sıra a1 de.

7. Karşılayan kim acep, umarım bizler değilizdir

8.  Alıntı Originally Posted by ocean Yazıyı Oku
    Karşılayan kim acep, umarım bizler değilizdir
    yok bana göre karşılayan ky değil. bir şeylerin kokusu mu alındı ki? bu bir işbirliği, ihale vs. olabilir mi? sadece kişisel görüşlerim ama 1 haftada yapmadığı hacmi 1 günde yaptı. keşke 1.01 kalsaydı. satmadan yola devam. yaz ayları güzel gelecektir hisseye. ytd

Sayfa 129/209 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •