bu geberik hissede 6 nın üstü hayal, öyle gözüküyor !!! YTD...
Printable View
bu geberik hissede 6 nın üstü hayal, öyle gözüküyor !!! YTD...
03.12.2012 de kağıt sirvesi olan 6,26 görmüş, bu taihte dolar kuru 1.77 imiş yani dolar bazında zirve 3.50 USD görmüş.
Doların bugünkü fiyatı 3.80 olduğuna göre acaba zirvesi 13 TL olarak söylemek yanlış oluru ? .. bilen bir arkadaş USD bazında şirketin olması gereken rakamı daha gerçekçi ortaya koyabilirse sevinirim... Zira yabancılar USD basında alım ve değerlemelere bakmıyorlarmı ? YTD
Ya tam merdiven oldu üç basamak çık dört basamak in hiç tat vermiyor şu an dün sabahtan 5.83 gördü kapanış 5.83 bugün 6.04 ü gördü bakalım kapanış kaç olacak benimki tespit işte
Toplayın bakalım toplayın 87 88 89 90 nereye kadar
6 uzeri bayram olur. ogleden beri cok tatsiz. tahta hep yerli sanirim.
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz uhdesinde bulunan İzmir ili, Bergama İlçesi, Ovacık mevkiindeki Ovacık Altın Madeni hakkında 09.11.2017 tarihinde yapılan KAP açıklamamızda mevcut 2.nolu ADT'nin dolması nedeniyle tesis üretim duruşu ve Ovacık 3. nolu ADT inşaatının devam ettiği bilgisi verilmişti.
15.01.2018 tarihinde Ovacık 3.nolu ADT için GFB onayı alınmış olup bugün itibariye Ovacık tesisinde üretime tekrar başlanmıştır.
Ayrıca yaşanan bu duruş sürecinde inşaat yılı 1997 olan tesisimizde önemli ölçüde yenileme işlemleri de yapılarak tesis işletme ömrü uzatılmıştır.
Yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/654377
5.90 da sürekli 31 ve 131 lot alış işlemleri ne demek oluyor ?
kar cebe yakışır dedik ve yarısını verdim. doaş aldım arkadaşlar.. isteyen bir incelesin...
Ek 13760
kanal içine attı çok şükür.
radar takılı kaldı..ytd.
Meri denen oç robotu tetikleyip sürekli mal sattıran gedik.iş.yapı.garan.meksa gibi oç larının sülalelerine küfür ediyorlar.
70 80 binlik alış kademesine basamıyor oç ları.15 bin gönderiyorlar satış.arkasından meri kademeyi indiriyor.sürekli aynı şekilde kademe indirdiler.sülalesiz hırsızlar.1.90 artı borsada nasıl oç luğu yapsakda indirsek hesabı yapıyorlar.sülalenizden çıksın.
Zarardasin galiba fena kufretmissin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ay takasda durum bu..yabancı toplamış 8,5 milyon mal.pastada da aldıkları fiyatlar belli 5,65-70 arası ortalama..bukadar mala,bu fiyat hiçbişey değil..ama işte mal kaptıran hırsızlar var.onlar yırtıyorlar popolarını aman çıkmasın.ne yapsakta çıkmasa diye..her çırpınışlarında birilerini zarar ettiriyorlar ama mal kaptırıyorlar..bizden mal alırlar,yabancıdan yukardan alırlar..
(kafkafkaf bende engellisin..kimse yazmıyorken benden sonra yazdığına göre bana yazdığını anladım.okudum.evet zarardayım..kar-zarar kardeştir..açığa satıp,hisse düşsün diye 3-5 lot aşağı saydıranlar nedir..sen daha iyibilirsin..meksayı çok saydırırken gördüm bugün..1 tek kişiyle uğraşsam sülalesini bile şey yaparımda..merisi ayrı,yapısı ayrı,işyat ayrı,gedik ayrı,çete olarak herkes saldırıyor..
donkişot hesabıyım böyle hisseye girince..herkes hırsız kesiliyor.açığa sat,düşürmeye uğraş..ama elimi çekicem artık bu tür hisselerden.çünkü artık küçük hisselerin büyük hırsızlarıyla uğraşmaktan yoruldum..ben kenara çekilince hepsi zarar edecek..
burada bulunan ve okuyanların çoğunluğu hisse alıp bekleyen tipler..sende açık yapıp düşsün diye uğraşıyorsun..açık yap,herkesin hakkı,herkes yapsın..ama düşsün diye yırtınınca insanların hakkını çalıyorsun,hırsızlık bunun adı..sana bir beddua ederler.çoluğundan çocuğundan çıkar.para kazanırsın ama yiyemezsin..
diceksinki sende alıyorsun yukarı saydırıyorsun..eyvallah..hissede olanlar zarar ediyormu ben yukarı saydırırken.hayır.hisse çıksın diye uğraşıyormuyum..evet..elimdekini satınca aman düşsün diyormuyum.hayır..işte aradaki fark bu..
biz zarar ettik..sen bu şekilde kazanmaya devam et..kazandığını yiyebilirsen tabi..senin gibi açık yapıp,hisse düşsün diye uğraşanları burdakiler tanısınki,senin yazdıklarına güvenmesinler..çünkü bu kafa insanları zarar ettirmek için yazar..açığa satar..sonra buraya hisse düşücek,grafik öyle diyor der..tam grafiklik hisse ya kendisi..
cevap yazma okumucam..engellisin..yada yaz..yinede okumucam..engellisin..)
http://666kb.com/i/dq7b21yu1tfpblzit.jpg
http://666kb.com/i/dq7badyd7wojxabkl.jpg
Seni seviyor isine saygi duyuyorum ancak ve ancak ....senin gordugunu baskalarida goruyor kendini ozel hissttme yolun acik kazancin bol olsun
Engellemek nedem ayip 0.60 kurustan beri hergun burda islem yapiyorum paran var belli birileri kapanis seansina 1 milyon alis gonderip sonra siler madem birileri cok guveniyor alsin o 1 milyon lotu yarin marbas al sat gunu 200 bin lot icin
O meksa benim evet sana inat asagi yakiyorum goruyorum marbasi sen yarin gel al 400 bin lot saticam aciga maliyetinin asagisina gidip koza alicam phill marbas 600 bin arti sen dusun ben paire devam. Bu tahtalar yukari gidecekse koza patlamali ki ortalamalar kiprasiyo
ak kontrol yıne kozaa ya geçti...
günayaydın arkadaşlar.....
Bugün de bir cacık olmaz herhalde aynı adilik devam ediyor bı 6 yi gecemiyor
Böyle günleri seviyorum. Aksi bir durum olmazsa patlamaya hazırlık var
Niye aşağı yakıyo sun derdin ne bırak çıksın yarın ipekten yüklü cikismi yapıcaksın ...bırakın gitsin hisse millet kazansın...nolur yani olurmusunuz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıntı yapmışsınız gördüm..bunların tek başlarına hiçbişeye güçleri yetmez..ama ortada onlardan bağımsız bir çete var..yukarıya takas koydum.yabancı 8,5 milyon lot mal toplamış..mal kaptıran bu çetede istiyorki düşsün alttan alalım..satış yazıyorlar,açık yapıyorlar.tek kelimeyle popolarını yırtıyorlar..bunun gibilerde aşağı saydırıyorki belki alanlardan korkan olur satar,hisseyi düşürüp bunlarda para kazanır..amaca bak..herkesin çıksın diye beklediği hisseyi,düşürmek için yırtınacaksın,para kazanacaksın,birde buraya gelip yazacaksın..onlarda sana küfür edecek,beddua edecek,yüzüne tükürecek..açık yap,satış yap ama düşürmeye uğraşmak farklı bir boyut..satsana 400bin ipek alıcam.yalan dolan işte.
bunun gibiler sayesinde aşağıdaki resim gibi kozal hissesi 10 saniyede 41,26dan 40,20 görüyor.%2,5 aşağıya..milletin malını kapıyorlar.sonra bakıyorsun 42,50 görmüş..%6..
http://666kb.com/i/dq7vqrc7l4jg3hhjp.jpg
Seviyorum ulen böyle günleri neden mi güne sakin başlıyor milleti biktirip gına getiriyor sonra ilerleyen saatlerde bir cullaniyorlar bakmisiz değil 6 direnç olan 6.20 üzeri olmuş
Bu gün anlaşıldı açıkçıların günü...
Yatırım tavsiyesi değildir..
Adamlar kasar olmuş küfür yemeği çok seviyolar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
meril istediği gibi oynuyor senin gibi aracı kurumu .................................................. ..............nokta
sizin büyük borsacı yine saydırıyor düşsün hisse diye..son dkları beklemiş panikleyen satsın düşürsün diye anlaşılan..yazık ya..
http://666kb.com/i/dq827um0ggljf179x.jpg
Hocam bu Meksa nın sahibi gerçekten burlara girip yorumlar yapan grafikler yazıp çizen birisi olabilliyor mu?
Ben tam anlayamadım önceki yazışmalarınızdan... gerçekten buralar bukadar sığmı?Ya da sanıldığının aksine sadece KY lerden oluşmayan bir forum mu burası..İnsanın inanası gelmiyor enteresan işler..
Bugun ben acilis haric islem yapmadim marbas sansliydi acilista bitirdi ufak bir zararla malini cok sansliydi ancak philp 400 bin lotu dokuldu 80 bin zarara rahatlar mi bilmiyorum tahta 5.80 lerde alicilar gelmeye basladi. Benim tahtayi asagi dusurmek gibi bir niyetim yok marbasin ust emirleri yakmasini da dogru bulmuyorum o yakar sa bende asagi yakarim keklik yok karsisinda. 1 2 kademe kar icin pasife alis aktife satis yazmasi dogru degil. Gucu var cunku dun kapanisa 1 milyon alis gonderdi. Sonra sildi. Alicaksa 25 50 bin duzgun alsin oyunlara hic gerek yok. Ipekte yabanci net aldi ki realitif yuzde 15 prim yapti. Bu kozanin hali ne olucak bu gucsuzluk yatirim finansin disinda kimse agresif degil. O da zaten aldiklarini denizden satiyor. Sonuc olarak uzulerek oyunlar ve oyunlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d85719ae18.jpg bu benim yaptigim isin kabaca gunluk grafigi koza ipek pair i yani birini sat birini bunu defalarca anlattim. Riskini ve getirini aza indirir. Ortalamalar yukari keserse koza al ipek sat asagi keserse ipek al koza sat. Sonra gun ici pozisyonu trade et. Bu sekilde kim cok cikmis kim az dusmus derdin kalkiyor. Son ornek haftalik kesismeleri 1.18 kapanis 1.06 bu 60 kademe yapiyor. Bu grafikleri siddetle oneriyorum.
Aciga satis yapanlara cok ta kizmamak gerekiyor, nihayetinde adamlar kendilerine taninmis hakki kullaniyorlar. Lakin bir gun yine yogun bir acik satis sonrasi beklemedikleri anda bilanco ya da bi satis haberi gelecek, sonra vay hallerine. Nihayetinde Allah’in adaleti bir gun tecelli edecek. Gerci buyuk acikcilar bu haberden de bi sekilde haberdar olur, olan yine acikcinin da ky sine olacak. :)
Bugun sabahtan beri icime gelecek kap haberi doguyordu, gele gele yonetimle ilgili bi haber geldi. Yalniz bu sayede yonetim kurulu baskanimizi ogrenip biraz arastirdim. Insan haklari ve Mevlana konusunda hassas biri. Unuyorum ki kul hakkini gozetip kollar.
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=60H2
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=ET83
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=2K3T
Tekniğe göre haftalık grafiğin yakışıklı durması için yarın 6 üzerine atmalı...Atarsa ala, atmazsa da Afrin konusu bana kalırsa önemli...
Haftasonu operasyon kuvvetli ihtimal.Endeks kağıtları ile borsayı tutuyorlar.Kritik kararlar....Endekse satış gelse de jöleli karşılar.....
https://invst.ly/6dv76
Çok kastınız be yeter artık ekranı kapattım yoksa elimden bir kaza çıkacak günlükçú olsaydık keşke hafta başından beri kazanacağım para ile nerdeyse sıfır araba alırdım ya orta ve uzun vadeci olmak bence bu hisseler için suç maalesef
Aşağımı kırdi yaw
Gözü aşağıya çevirdi..Yukarı bekleyenlere yine ters köşe yaptı...
Yatırım tavsiyesi değildir..