bu ay takasda durum bu..yabancı toplamış 8,5 milyon mal.pastada da aldıkları fiyatlar belli 5,65-70 arası ortalama..bukadar mala,bu fiyat hiçbişey değil..ama işte mal kaptıran hırsızlar var.onlar yırtıyorlar popolarını aman çıkmasın.ne yapsakta çıkmasa diye..her çırpınışlarında birilerini zarar ettiriyorlar ama mal kaptırıyorlar..bizden mal alırlar,yabancıdan yukardan alırlar..
(kafkafkaf bende engellisin..kimse yazmıyorken benden sonra yazdığına göre bana yazdığını anladım.okudum.evet zarardayım..kar-zarar kardeştir..açığa satıp,hisse düşsün diye 3-5 lot aşağı saydıranlar nedir..sen daha iyibilirsin..meksayı çok saydırırken gördüm bugün..1 tek kişiyle uğraşsam sülalesini bile şey yaparımda..merisi ayrı,yapısı ayrı,işyat ayrı,gedik ayrı,çete olarak herkes saldırıyor..
donkişot hesabıyım böyle hisseye girince..herkes hırsız kesiliyor.açığa sat,düşürmeye uğraş..ama elimi çekicem artık bu tür hisselerden.çünkü artık küçük hisselerin büyük hırsızlarıyla uğraşmaktan yoruldum..ben kenara çekilince hepsi zarar edecek..
burada bulunan ve okuyanların çoğunluğu hisse alıp bekleyen tipler..sende açık yapıp düşsün diye uğraşıyorsun..açık yap,herkesin hakkı,herkes yapsın..ama düşsün diye yırtınınca insanların hakkını çalıyorsun,hırsızlık bunun adı..sana bir beddua ederler.çoluğundan çocuğundan çıkar.para kazanırsın ama yiyemezsin..
diceksinki sende alıyorsun yukarı saydırıyorsun..eyvallah..hissede olanlar zarar ediyormu ben yukarı saydırırken.hayır.hisse çıksın diye uğraşıyormuyum..evet..elimdekini satınca aman düşsün diyormuyum.hayır..işte aradaki fark bu..
biz zarar ettik..sen bu şekilde kazanmaya devam et..kazandığını yiyebilirsen tabi..senin gibi açık yapıp,hisse düşsün diye uğraşanları burdakiler tanısınki,senin yazdıklarına güvenmesinler..çünkü bu kafa insanları zarar ettirmek için yazar..açığa satar..sonra buraya hisse düşücek,grafik öyle diyor der..tam grafiklik hisse ya kendisi..
cevap yazma okumucam..engellisin..yada yaz..yinede okumucam..engellisin..)

Yer İmleri