bu ay takasda durum bu..yabancý toplamýþ 8,5 milyon mal.pastada da aldýklarý fiyatlar belli 5,65-70 arasý ortalama..bukadar mala,bu fiyat hiçbiþey deðil..ama iþte mal kaptýran hýrsýzlar var.onlar yýrtýyorlar popolarýný aman çýkmasýn.ne yapsakta çýkmasa diye..her çýrpýnýþlarýnda birilerini zarar ettiriyorlar ama mal kaptýrýyorlar..bizden mal alýrlar,yabancýdan yukardan alýrlar..
(kafkafkaf bende engellisin..kimse yazmýyorken benden sonra yazdýðýna göre bana yazdýðýný anladým.okudum.evet zarardayým..kar-zarar kardeþtir..açýða satýp,hisse düþsün diye 3-5 lot aþaðý saydýranlar nedir..sen daha iyibilirsin..meksayý çok saydýrýrken gördüm bugün..1 tek kiþiyle uðraþsam sülalesini bile þey yaparýmda..merisi ayrý,yapýsý ayrý,iþyat ayrý,gedik ayrý,çete olarak herkes saldýrýyor..
donkiþot hesabýyým böyle hisseye girince..herkes hýrsýz kesiliyor.açýða sat,düþürmeye uðraþ..ama elimi çekicem artýk bu tür hisselerden.çünkü artýk küçük hisselerin büyük hýrsýzlarýyla uðraþmaktan yoruldum..ben kenara çekilince hepsi zarar edecek..
burada bulunan ve okuyanlarýn çoðunluðu hisse alýp bekleyen tipler..sende açýk yapýp düþsün diye uðraþýyorsun..açýk yap,herkesin hakký,herkes yapsýn..ama düþsün diye yýrtýnýnca insanlarýn hakkýný çalýyorsun,hýrsýzlýk bunun adý..sana bir beddua ederler.çoluðundan çocuðundan çýkar.para kazanýrsýn ama yiyemezsin..
diceksinki sende alýyorsun yukarý saydýrýyorsun..eyvallah..hissede olanlar zarar ediyormu ben yukarý saydýrýrken.hayýr.hisse çýksýn diye uðraþýyormuyum..evet..elimdekini satýnca aman düþsün diyormuyum.hayýr..iþte aradaki fark bu..
biz zarar ettik..sen bu þekilde kazanmaya devam et..kazandýðýný yiyebilirsen tabi..senin gibi açýk yapýp,hisse düþsün diye uðraþanlarý burdakiler tanýsýnki,senin yazdýklarýna güvenmesinler..çünkü bu kafa insanlarý zarar ettirmek için yazar..açýða satar..sonra buraya hisse düþücek,grafik öyle diyor der..tam grafiklik hisse ya kendisi..
cevap yazma okumucam..engellisin..yada yaz..yinede okumucam..engellisin..)

Yer Ýmleri