Çoğu yerli korkudan sattı arzdan alanlar bugün, yarin hisse tavan olursa şaşırmam.ytd.
Printable View
Çoğu yerli korkudan sattı arzdan alanlar bugün, yarin hisse tavan olursa şaşırmam.ytd.
Arkadaslar panik yapmayin 12.5 milyon acik yapilmis ozellikle de cty tarafindan 7.5 milyon amac ky korkutup alttan toplamak... Ak yatirimin suan 14m var ve bugun 10 m alim yapmis...
Bahse konu hissenin dolaşımda çok payı var ve bir bist 30 şirketi bazı arkadaşlar küçük sermayeli şirketler ile karıştırıyor ve bu sene halka arz edilen safkar ve tlman mantığı ile hareket ediyor bu hisseyi onlar ile karşılaşrımayın
enerjisa tamamen demesekte çoğu yabnacıların elinde sadece doche ve cıtı de 150.000,000 civarı hisse var bunu emeklilik ve teb bankası takip ediyor tahtanın ne kadar derin olduğunu düşünün bir TÜPRAŞ thy tahtası kadar geniş bir okyanus burası öyle tavanları flan unutun
diğer konu bu gün cıtı 6,80 li rakamlar ne zaman gelse alt kademlere sürekli mal sattı bunu gören bizim aracı kurumlar birbirleri ile resmen kavga ettiler ve trde yaparak zarar çıkarma yoluna gittiler ve sonuç ortada bu yarın da devam edecek halka arz haricinde kar eden kimse hemen hemen yok ve bu gün endex mağlesef bize yardımcı olmadı ak yatırım 10 milyon rakamın üzerinde alış yaparak resmen tahtanın devrilmesine izin vermedi daha kötü bir tablo oluşabilirdi..zararda olan arkadaşlar ben bu tahtaya girip çıkacaktım az bir kar ile ayrılacaktım diye girdiler biliyorum ama umduklarını burda bulamadılar ve ben dahil bir çoğumuzun elinde bu senetler halen duruyor....
eğer uzun zaman lazım olmayan bir para ise bekleyin fakat bana göre senet denge bulana kadar endex yukarıya bakana kadar çalkantılı fiyatları göğüsleyecek psikolojiyede şimdiden hazır olun
Ve şunuda ilave etmek isterim bakınız bu tahtaya benzer bir örnek en yakın zamanda halka arz edilen bu derinlikteki bir diğer tahta olan EKGYO 2 ARALIK 2010 1,58 fiyat ile açılış ilk bir kaç gün içinde 1,78 zirevsi mütakiben 1,60 çekilmesi ve yaklaşık 1-1,5 aysonrası hızlı bir atak ile 2,43 dha sonra 2,60 zirveleri bu hisseyi aldım zarar ettim diye hemen psikolojinizi yıprtıp taban olur u paramın yarısı burda erir mi diye düşünüyorsanız bu işten vazgeçin paramız sağlığımzı bozmasın arkadaşlar risk her yerde var bunu unutmayın EKGYO halka arz oldukatan sonra türkiyede allah korusun bir deprem olsaydı ne oalacaktı?her şey alt üst olacaktı alırken lütfen kaybetmeyi göze alarak alın
umarım bu şirketin arzından sonra tüm sabancı ailesi tahtanın takipçisi olarak hisseyi güzel haberler ile besler zira bu istikrarsızlık ile sabacı ailesini güzel günler beklemiyor
dj 24.362,55 -530,80 (-2,13%)
ameriakan borsası çok kötü yarın rabbim yardımcımız olsun
Șubatin ortasinda bist 30 a giricek bakalim ne olucak zarar var bekleyelim bakalim uc dort ay sonra ya kol bacak keseriz ya da bademle viskimizi iceriz =)
Milyonluk lota sahip hisse gelmis diolar ki hani tavan olucakti taban olucakti agir top bu ole tlman a safkara benzemez ac dunya piyasasina bak dow nasdaq S&P cökmus suan halimize sukur diyelim bence uc dort aya rengini belli eder herkes kendi akliyla is yapsin yatirim tvsiyesi degildir
Borsada durulmaz bu saatten sonra, illa ki bir kağıtta kalmak zorunda değilsiniz, nakitte yatırımdır, bizim yerli yatırımcı bunu anlayamadı yıllardır .
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
çok güzel halka arz oldu zengınler ganımetlerıne ganımet kattı küçük yatırmcıda aldı babayı...
Hep ezilen ky mı olur kahpesın dunyaaaaaaaaa...
Borsada yeni olan arkadaşlar endeksin gidişatını
https://tr.investing.com/indices/ise-100-chart
buradan takip ediniz burada 5 dak. dan günlüğe her şeyi bulabilirsiniz ayrıca
https://tr.investing.com/indices/us-30-chart
DOW u da takipte fayda var, her gün öğleden sonra 17:30 da açılır
kardeş cıtı neden seni korkutsun adamın elinde 90 mio lot var alttan toplamak niyeti olsa 100 mio lot alırdı aldığı fiyat 6,25 sattı işte 6,84 den bu manıtk yanlış suç türk mağlesef bizim aç gözlü aracı kurumların ve birieysel yatırımcıların bu kadar alıcıyı gören adamlar verdi malı...realist olalım elinde mal olanların %90 zararda unutmayalım borsa aynı hatayı tekrarlayan insanların oluştırduğu bir sistemdir bu grafikler o yüzden var
150 milyon lot değil 222 milyon lot var piyasada, ve bunun 101 milyonu cityde 57 milyonu docede bulunuyor, ikisinin toplamı eder 158 milyon lot,
Yani ikisi anlaşırsa anında 10 dk da tavanda yaparlar. Ve ikisi ne kimsenin tahtada gücü yetmez, isterse geri kalanlar satsın onuda alırlar , 220 milyon lotun 160 milyon kötü elinde olan geri kalan 60 ışda alır,
Kısaca yarin canları isterse 7 üzeri rahat atar, bugün ki düşüş benim kanaatim korkutup hisse toplamaktı, farklı yatırım üzerinden topladilar, zaten maliyete ne kalmış, %5 düşse hepsi maliyete geliyor, sizce gavur buna izin verirmi, yerliye vermedikleri mali yerli 6,50 altında havada kapar, ben ky alır demiyorum, yatırım şirketleri 6,50 altında gözü kapalı alırlar yarına, arzdan yerliye %5 vermek istemediler ama burdan alırlar,
Onun için benim düşüncem yarin 6,80 gibi geçerse bir daha da geri ineceğini sanmıyorum. Aklımdan geçen 7 üzeri ama bakalım ne olacak.ytd.
Aynı şeyi faklı pencerden farklı açılardan bakarak konuşuyoruz piyadaki lotları bende görüyorum sadece cıtı ve dochenin ortalama lotlarını yazdım ama tana konusunda size katılmıyorum bu derinlikte bir tahtanın tawan olması biraz zor ama imkansız değil umarım yarın endeks bizi destekler fakat yine Amerikan borsasının peşinden giderse ciddi kayıp yaşarız zira şu an amaerikan borsaları ciddi kayıp yaşıyor
dow
24.268,93 -624,42 (-2,51%)
Yani sabancilarin arzda satama ma gibi sorunları yoktu, isteselerdi yerliye de %50 verirlerdi ve yerlinin de gücü buna yeter alırdı, cunki 20 kati talep var denildi, alanda tutup aldığı fiyat 6,25 in altına satacak durumu yok, düşünsenize city 6,25 den 101 milyon lot almış , adam 6,15 e düşse 10 milyon zarar demektir. Her on kademe de ,
Simdi gerçeklere bakalım 6,25 den 6,15 e düşse city 10 milyon zarar yazar, her on kademe 10 milyon zarar ona gore düşünün, bence city bunu istemez , hemde hissenin %44 gibi büyük kısmı kendin de iken,
Yani city hissenin yükselmesini isteyecektir kısaca, ytd.
Yarın 6.50 nin altı gözüküyor gidin başka hisselere bakın bunun işini bugün bitirdiler yabancı dediğiniz kişilerin hepsi türk yatırımcılar yurt dışında hesap açan şarkıcılar topçular grubu hepsi türk bunlar çıktı hisseden bir daha 1 sene sonra falan gelirler beklemeyin boşa haydi kış kış kış .........
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar korkutanlara inanmayın, city de 101 milyon docede 57 milyon lot var
Her on kademede city 10 milyon tl docede 5,7 milyon tl kardan zarar eder şimdilik ,
6,25 den sonrada her ikisi de cepten zarar ederler yani ana paradan , onlar mi bunu daha çok düşünür yoksa bizim gibi 5 on bin.lotu olan mi düşünür. Onun icin korkutanlara inanmayın, cok çok yarına insin de 6,30 lara insin, ondan aşağısı yok,
Hisselerin %70 i yabancı iki kurumda onlar aşağı gelmesini istemezler, umarım aciklayici olmuştur ,anlatabilmisimdir.ytd
Küçük yatırımcı açığa mal satarsa yarın belki o zaman girerler o açığa satana yukardan vermek için onun dışında gelmezler boşuna beklemeyin
ENJSA günlük takas (ariston adlı kullanıcıdan alıntıdır.)
http://imageturko.com/?di=5MKU
Arkadaşlar Cıty bu kadar malı bugun satmış hergum boyle satarsa ne yapacagız biz
Yarın BİMEKS günü endeks bi göcük daha yaşar.Sadece hissiyatım YTD dir
Bunu okuyupta saçma sapan hateketler yapmayın
Arkadaşlar olan oldu burda zarar eden insanlar ile dalga geçmek ile bir yere varılmaz vede bu bir insana yakışmaz her kes terse düşer 7 yıldır bu için içinde binlerce trade yaptım hata da çok yaptım ama bize düşen çoluğumuzun çocuğumuzun rıskını bazı ensesi kalınlara yedirmemek zarar etmemek!!forumda buralardan medet uman bir yazdığımı ile işlem yapan var buraya yazmamadaki sebep ise benim gibi terse düşmüş insanları en azından daha fazla hata yaptırtmamak çünki ne oluyorsa panik ile oluyor sakin olalım yarın endex ve ile tahta haraeketlerine bakalım tahta yeni sürekli bir yerlere çarpıyor panik ile işlem yapanlar kar realizsayonu yapanlar yukarıda da dedim ya tahta okyanus bizler burada küçük bir balık bile değiliz uzun vadeli yatırım yaptım diyenler zaten şu an uykuya dalmışlardır ve kafları rahattır panik yapmaya gerek hiç yok malın hemen hepsi yabancıda ki girdikleri tahtadan %100-200-300 ile çıkıyorlar örnekleri çok önemli olan bu grafiğin bir an önce yukarıya dönüp yön bulması
Şirket Bazlı Dağılım Sektör Ağırlık
T. GARANTI BANKASI A.S. Bankacılık %11.64
AKBANK T. A.S. Bankacılık %10.63
EREGLI DEMIR CELIK FABRIKLARI A.S. Demir Çelik %8.04
TURKCELL ILETISIM HIZMETLERI A.S. Telekomünikasyon %8.04
TUPRAS-TURKIYE PETROL RAFINELERI A.S. Petrokimya %6.79
BIM BIRLESIK MAGAZALAR A.S. Perakende Ticaret %6.45
TURK HAVA YOLLARI A.O. Ulaştırma %5.65
T. IS BANKASI A.S. Bankacılık %5.16
KOC HOLDING A.S. Holding %4.87
HACI OMER SABANCI HOLDING A.S. Holding %4.68
T. HALK BANKASI A.S. Bankacılık %2.93
PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S. Petrokimya %2.46
EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı %2.43
VAKIFLAR BANKASI A.S. Bankacılık %2.24
ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S Telekomünikasyon %2.20
T. SISE VE CAM FABRIKALARI A.S. Holding %1.84
YAPI VE KREDI BANKASI A.S. Bankacılık %1.80
TOFAS TURK OTOMOBIL FABRIKASI A.S. Otomotiv %1.79
ARCELIK A.S. Dayanıklı Tüketim %1.58
TAV HAVALIMANLARI HOLDING A.S. Ulaştırma %1.53
TURK TELEKOMUNIKASYON A.S. Telekomünikasyon %1.43
TEKFEN HOLDİNG A.S. Holding %1.40
KARDEMIR KARABUK DEMIR CELIK SANAYI VE TICARET A.S. Demir Çelik %1.12
KOZA ALTIN ISLETMELERI A.S. Demir Çelik %0.79
PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş. Ulaştırma %0.62
KOZA ANADOLU METAL MADENCİLİK İŞLETMELERİ A.Ş. Demir Çelik %0.48
OTOKAR OTOBÜS KAROSERI SAN. A. Otomotiv %0.37
DOGAN SIRKETLER GRUBU HOLDING A.S. Holding %0.37
ECZACIBASI ILAC SANAYI VE TICARET A.S. İlaç Sanayi %0.35
SEKERBANK A.S. Bankacılık %0.34
Yukarıdaki şirketler BIST 30 şirketleri açın halka arz fiyatlarına ve daha sonra 3-4 sene sonra geldikleri yerlere bakın verilen temettüler ve bedelsizleri saymıyorum bile rahat olun her kese zararsız ziyansız bol kazançlı günler
Daha ilk günden Enerjizedeler dolmuş, milletin ağzı yandı, bakalım kağıda nasıl müşteri bulacaklar, Müşteri velinimettir, altın yumurtlayan tavuğu kestiler ilk günden. Kendileri bilir.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Hani bu yabancı yatırımcılar aldıkları malı uzun vade tutuyordu, o yüzden yerli değil yabancıya veriliyor diyen tv yorumcuları sizin yorumunuza... Yabancı aldığı malı direk kusmuş.
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada boş konuşan tiplere bakmayın bu bir yatırım. Bu hisseye yatırım yapmayan işine baksın burada boş muhabbet etmesin Yönetimede bildirin
Dadaş kardeş her kes iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor hisse bu düşer kalkar bırakın her kes içersinde hakaret yok ise yorumunu yazsın burda kimsenin millet mal satasın satmasın diye bir şeyler yazdığını sanmıyorum helede bu tahta için tüm forumu toplasak 1 kademe yapmayız gerçek olan bu
Bugün bende 6.96 dan yakalandım. Napalım gardaşlar?
o zaman sen mutlu olasın diye cityde 100 milyon docede 60 milyon lot var, ve bunlar hisseyi 6,25 den aldılar, bugün 10 milyon lot sattılar diye ellerinde kalan 150 milyon lotuda 4 liralardan vererek zarar etmek için uyku bile girmiyirdur gözlerine sevinçten, yarın taban yapar 5 lira dan verirler yuz milyonlarca zarar eder çok.mutlu olurlar. Sen ancak bu yorumu hake edersin, cunki borsa yorumun diye bir bilgin yok,