Sayfa 127/372 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 2974 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. Borsada durulmaz bu saatten sonra, illa ki bir kağıtta kalmak zorunda değilsiniz, nakitte yatırımdır, bizim yerli yatırımcı bunu anlayamadı yıllardır .

Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.

2. çok güzel halka arz oldu zengınler ganımetlerıne ganımet kattı küçük yatırmcıda aldı babayı...
    Hep ezilen ky mı olur kahpesın dunyaaaaaaaaa...

3. Borsada yeni olan arkadaşlar endeksin gidişatını
    https://tr.investing.com/indices/ise-100-chart
    buradan takip ediniz burada 5 dak. dan günlüğe her şeyi bulabilirsiniz ayrıca
    https://tr.investing.com/indices/us-30-chart
    DOW u da takipte fayda var, her gün öğleden sonra 17:30 da açılır

4.  Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Yarın ne yapalım bu hisseden Bi cacık olmaz gibi duruyor. Alınabilecek hisse önerisi olan var mı. Alım fiyatı ile yazarsanız. Tşk.ler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bi cacık olmayacağını bilecek kadar zeki isen bizden neden tavsiye istiyorsun... sana bimeksi tavsiye ederim.. evini arabanı sat hatta kredi çek 30 kuruştan bimekse gir..

5.  Alıntı Originally Posted by his Yazıyı Oku
    Borsada yeni olan arkadaşlar endeksin gidişatını
    https://tr.investing.com/indices/ise-100-chart
    buradan takip ediniz burada 5 dak. dan günlüğe her şeyi bulabilirsiniz ayrıca
    https://tr.investing.com/indices/us-30-chart
    DOW u da takipte fayda var, her gün öğleden sonra 17:30 da açılır
    burası eğitim yeri değil... dansöz gibi kıvırma.. dün başka konuşuyordun bugün başka telden çalıyorsun.. dovunu movunu git kendin takip et.. jöleliye heveslenme.. bir zamanlar o öyleydi, dova tapardı...
    Son düzenleme : TEMEL REİS; 08-02-2018 saat: 21:51.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    kardeş cıtı neden seni korkutsun adamın elinde 90 mio lot var alttan toplamak niyeti olsa 100 mio lot alırdı aldığı fiyat 6,25 sattı işte 6,84 den bu manıtk yanlış suç türk mağlesef bizim aç gözlü aracı kurumların ve birieysel yatırımcıların bu kadar alıcıyı gören adamlar verdi malı...realist olalım elinde mal olanların %90 zararda unutmayalım borsa aynı hatayı tekrarlayan insanların oluştırduğu bir sistemdir bu grafikler o yüzden var

7.  Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    Bahse konu hissenin dolaşımda çok payı var ve bir bist 30 şirketi bazı arkadaşlar küçük sermayeli şirketler ile karıştırıyor ve bu sene halka arz edilen safkar ve tlman mantığı ile hareket ediyor bu hisseyi onlar ile karşılaşrımayın
    enerjisa tamamen demesekte çoğu yabnacıların elinde sadece doche ve cıtı de 150.000,000 civarı hisse var bunu emeklilik ve teb bankası takip ediyor tahtanın ne kadar derin olduğunu düşünün bir TÜPRAŞ thy tahtası kadar geniş bir okyanus burası öyle tavanları flan unutun
    diğer konu bu gün cıtı 6,80 li rakamlar ne zaman gelse alt kademlere sürekli mal sattı bunu gören bizim aracı kurumlar birbirleri ile resmen kavga ettiler ve trde yaparak zarar çıkarma yoluna gittiler ve sonuç ortada bu yarın da devam edecek halka arz haricinde kar eden kimse hemen hemen yok ve bu gün endex mağlesef bize yardımcı olmadı ak yatırım 10 milyon rakamın üzerinde alış yaparak resmen tahtanın devrilmesine izin vermedi daha kötü bir tablo oluşabilirdi..zararda olan arkadaşlar ben bu tahtaya girip çıkacaktım az bir kar ile ayrılacaktım diye girdiler biliyorum ama umduklarını burda bulamadılar ve ben dahil bir çoğumuzun elinde bu senetler halen duruyor....

eğer uzun zaman lazım olmayan bir para ise bekleyin fakat bana göre senet denge bulana kadar endex yukarıya bakana kadar çalkantılı fiyatları göğüsleyecek psikolojiyede şimdiden hazır olun
    150 milyon lot değil 222 milyon lot var piyasada, ve bunun 101 milyonu cityde 57 milyonu docede bulunuyor, ikisinin toplamı eder 158 milyon lot,

Yani ikisi anlaşırsa anında 10 dk da tavanda yaparlar. Ve ikisi ne kimsenin tahtada gücü yetmez, isterse geri kalanlar satsın onuda alırlar , 220 milyon lotun 160 milyon kötü elinde olan geri kalan 60 ışda alır,

Kısaca yarin canları isterse 7 üzeri rahat atar, bugün ki düşüş benim kanaatim korkutup hisse toplamaktı, farklı yatırım üzerinden topladilar, zaten maliyete ne kalmış, %5 düşse hepsi maliyete geliyor, sizce gavur buna izin verirmi, yerliye vermedikleri mali yerli 6,50 altında havada kapar, ben ky alır demiyorum, yatırım şirketleri 6,50 altında gözü kapalı alırlar yarına, arzdan yerliye %5 vermek istemediler ama burdan alırlar,

Onun için benim düşüncem yarin 6,80 gibi geçerse bir daha da geri ineceğini sanmıyorum. Aklımdan geçen 7 üzeri ama bakalım ne olacak.ytd.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    150 milyon lot değil 222 milyon lot var piyasada, ve bunun 101 milyonu cityde 57 milyonu docede bulunuyor, ikisinin toplamı eder 158 milyon lot,

Yani ikisi anlaşırsa anında 10 dk da tavanda yaparlar. Ve ikisi ne kimsenin tahtada gücü yetmez, isterse geri kalanlar satsın onuda alırlar , 220 milyon lotun 160 milyon kötü elinde olan geri kalan 60 ışda alır,

Kısaca yarin canları isterse 7 üzeri rahat atar, bugün ki düşüş benim kanaatim korkutup hisse toplamaktı, farklı yatırım üzerinden topladilar, zaten maliyete ne kalmış, %5 düşse hepsi maliyete geliyor, sizce gavur buna izin verirmi, yerliye vermedikleri mali yerli 6,50 altında havada kapar, ben ky alır demiyorum, yatırım şirketleri 6,50 altında gözü kapalı alırlar yarına, arzdan yerliye %5 vermek istemediler ama burdan alırlar,

Onun için benim düşüncem yarin 6,80 gibi geçerse bir daha da geri ineceğini sanmıyorum. Aklımdan geçen 7 üzeri ama bakalım ne olacak.ytd.
    Aynı şeyi faklı pencerden farklı açılardan bakarak konuşuyoruz piyadaki lotları bende görüyorum sadece cıtı ve dochenin ortalama lotlarını yazdım ama tana konusunda size katılmıyorum bu derinlikte bir tahtanın tawan olması biraz zor ama imkansız değil umarım yarın endeks bizi destekler fakat yine Amerikan borsasının peşinden giderse ciddi kayıp yaşarız zira şu an amaerikan borsaları ciddi kayıp yaşıyor
    dow
    24.268,93 -624,42 (-2,51%)

Sayfa 127/372 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •