Sn batuhan normalde 90 bekliyoruz
70 iteliyorlar ama piyasa çok kötü yabancı kaçıyor ülkeden ekonomi sıkıntılı başdakilerin umrunda değil 69 dan alış girmiş bekliyoruz ne hale geldik 1 krşluk Trede yapıyoruz
Printable View
Zarar büyük anlayacağın maliyet düşürme filan dipsiz kuyu gibi oldu unutmakta fayda var....Ekim 2019 olarak revize etmem gerekecek tarihi...Gülüyorum ama biraz fazlasıyla zordan gülmeye başladık...neyse Allah gülmekten ayırmasın çok kriz görüp çok kaybettiğimiz oldu son gülen iyi güler diyelim...:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
teknik beklenti filan hepsi yalan oldu...beklenmedik bianda yapıştırırlar yukarı hemde aklımdaki fiyatta yanılmazsam çok hoş olur ama ne zaman olur onuda şimdiden kestirmek çok zor...burdakilerin kaçı bu durumu görür oda ayrı konu...ama ben arkasından bakmak yerine kayıkta olmak istiyorum çok fazla takip bu durumlarda ister istemez hata yaptırıyor...uzak kalıp izlemeye çalışacağım...
gedik tek başına 9.100.000 lot çevirmiş ykredi 2.500.000 lot çevirmiş durum ortada beyler.tetikçiler işini yapıyor
herkes gediğe çalışıyor:vk:Ah patroniçe
Hocam Bende uzuncuyum lakin
rüzgara karşı işemeyelim dedim bu hisse bana öğrettiki teknik işlemiyorr tektuya
dün sattıklarımı tekrar aldım bugün 9 bin zarar ettim ama olsun kardan zarardayız. 2019 nisana kadar Allah izin verirse tutmayı düşünüyorum. Tektu için düşüncelerimde
hiç bir şey değişmedi sadece biraz ahlaksız patronlara denk geldik onada yapacak birşey yok saygılar bol kazançlar.
Piyasada dolaşan kaç lot var halka açık bilen varmı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.75 kademesinden kıllık olsun diye 1 tane alan bendim ve bunu burada yazmıştım ama Twitter dan millet patrona saydırmış,🤣🤣Ama O da haketti 😂
Sicili bozuk olunca yapmasa da yaptı derler.....
Varmı Bilgi sahibi müsait olan . Cevap yazarsa sevinirim
Bugün gayet güzel tutunuyor. Endeksi çoğu zaman tahmin ediyor. Döner muhtemelen endeks.
PATRONİÇE kulakların çınlasın şu alacağım dediklerini almak için neyi beklersin????????????
Siz olsaniz bu piyasa şartlarında alirmisiniz .??????
Hiç satılan villa yokmu onun haberi gelse bir umut olabilir belki . Yatırım tavsiyesi değildir
Bu gidişle bunlar borsanın daha da anasını bellerler.
Kaba taslak 150 milyon lot piyasada . Ama hergun yaptığı hacım ortada . Bunun mantıklı bir açıklaması varmı ben aylardır sebebini bulamadım birde bunun hiç kemik yatırımcısı yokmu bir hisse hergun elmi degistirir. Sorular sorular neyse hayırlısı. Yatırım tavsiyesi falan değildir.
Takaslara bakıyorum ondanda bir şey anlayamıyorum zaten bilgim çok az . Mantık yurutuyorum devrelerim yanıyor. Yani 0.80 üstü okadar hacim yaptı ortadaki senet sayısı belli . Kademelerin nasıl olduğu bile önemsiz bir kademede yapabildikleri ortada daha geçen 0.82 de 11 milyon lot hacim yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Neyse boş yazilarimla burayı çok doldurdum . Ama sinirlerim yiprandi . Al SAT tut tavsiyesi değildir . Herkese bol sıhhatli huzurlu bol kazançlı günler . Ulkemizde cinayet tecavüz hırsızlık haberleririn olmadığı günler görmemiz dileklerimle.
Devre yakacak birşey yok,dolaşımdaki malın çoğunluğu da patron ve adamlarında ondan dolayı hesaplarınız tutmuyor.Zaten bizde akışına bıraktık.Bugünkü yazılardan anladığım kadarıyla hisse olanların umudu hâla var.Bizikisi de umutları kırmadan bu hisseyi yükseltmez.Geçmiş 0.67-1,5 arasında da bunu çok iyi kullandı.Ytd..
marti yurudu sira bize gelirmi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
May efendi bana 0,72 den kaptırdığı 270 bin lottan para kazandırmamak için bir yerlerini yırtıyor, sesi ve kokusu buralara kadar geldi.Büyük ihtimalle forum da bunu düdükleyebilen bir ben varım:bravo:
Ek 19356 al ye
Hadi bakalım May el mi yaman, bey mi yaman:yahoo:
Bu gün alırsan 0.80 e sana veririm, ama almazsan treni kaçırırsın
Borsanın paraşütsüz en hızlı düşen çıkmaya çalışırken her kademede 3 5 m işlem görüp kaplumbağaları kıskandıracak yavaşliga sahip tek hissesine sahip olmaktan gururmu duymalimiyim yoksa zararimami üzülmeliyim Anlamadim
SPK ağustos sonuna kadar şirketlerin hisse geri alınunı serbest bıraktı.
Hisse bu kadar düşmüşken, aşırı iskontolu işlem görürken iken ve her kademede milyonlarca hisse varken Yönetim ilan ettiği %10 luk hisse geri alımını hala tapmayacak mı?
Bakınız sevgili mehteranlar, kağıt 0.85 te iken başlamıştınız yine 1.20 olacak, 1.50 olacak söylemlerine.İyi ki sizi uyarmışım da def olup gitmişsiniz.
Valla mehter kim ataburak kim kimseyi tanımam . 0.85 Ken bende 1.20 1.50 olacak diye inandım . Yoksa satar alttan alirdim yada almazdim . Tek fark ben inandığım şeyleri heleki fiyat olarak buraya yazmam. Fiyat yazmak bence çok yanlış. Yatırım tavsiyesi değildir
Açıklamanın Türkçesi şöyle:
Fitch düşürdü - bb görünen de negatife aldı
derecelendirme komitesi aşağıdaki kilit meseleleri ele aldı: cumhurbaşkanı erdoğan'ın faiz oranları, enflasyon ve maliye politikası hakkındaki görüşleri de dahil olmak üzere, seçim sonrası türk yönetiminin ekonomi politikası gündemi; yeni finans bakanı ve kilit ekonomi danışmanları; cari hesabı ve büyümeyi ele alacak yapısal reformların görünümü; merkez bankası bağımsızlığı ve mpc'nın politik tepki fonksiyonu. makroekonomik görünüm ve riskler: 2018 ve 2019'da gsyih büyümesine ilişkin genel görünüm, zorlu bir iniş ve orta vadeli büyüme potansiyeli riski. ana finansman: dış finansman krizi riski, döviz kuru ve faiz oranları için görünüm; brüt ve net döviz rezervleri; tcmb döviz müdahalesi olasılığı; ekonominin sektörleri arasındaki fc risklerinin kapsamı ve kırılganlıkları. kamu maliyesi: harcama, gelir ve bütçe açığı eğilimleri; temel maliye politikası tedbirleri; ppp'lerin kullanımı ve koşullu borçlarla ilgili riskler; mart ayında yerel seçimler öncesinde mali teşvik potansiyeli; kamu maliyesinin ekonomik yavaşlamaya duyarlılığı. bankacılık sektörü: yakın zamanda fitch-derecelendirme bankalarına atanan rwn; karlılık, sermaye, likidite ve aktif kalitesindeki eğilimler; yp ve tl yükümlülüklerindeki fonlara erişim ve maliyetler; ytl amortismanının etkisi; kurumsal borç yeniden yapılandırmalarının görünümü ve etkisi; düzenleyici hoşgörü; kamu bankalarının rolü. fiyat veya sermaye kontrolleri gibi heterodoks politika hareketleri için potansiyel. değişimin bir yürütme başkanlığına etkisi de dahil olmak üzere, politik ve sosyal riskler, yönetim standartlarının daha fazla aşınması olasılığı, mhp'nin dış politika ve coğrafya üzerindeki etkisi -politik riskler.*
BAKALIM BİZDE NELER OLACAK
Tabi bir çok hissede, hisseyi dibe basanların patronlar ile yancıları olduğu düşünüldüğünde spk nın bu kararı amaca yönelik ne kadar işlevli olur acaba...
Yurdum borsasının bir çarpıcı yönün de, piyasalarda endişeler oluşunca ve tahtaya pek giriş olmayınca, boş kademeleri gören patronlar ve yancıları hisseleri en ucuza piyasadan toplamak için hisse fiyatını olabildiğince dibe basarlar genelde.
Herkes girmiş yazan çizende yok