PATRONİÇE kulakların çınlasın şu alacağım dediklerini almak için neyi beklersin????????????
Siz olsaniz bu piyasa şartlarında alirmisiniz .??????
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç satılan villa yokmu onun haberi gelse bir umut olabilir belki . Yatırım tavsiyesi değildir
Bu gidişle bunlar borsanın daha da anasını bellerler.
Kaba taslak 150 milyon lot piyasada . Ama hergun yaptığı hacım ortada . Bunun mantıklı bir açıklaması varmı ben aylardır sebebini bulamadım birde bunun hiç kemik yatırımcısı yokmu bir hisse hergun elmi degistirir. Sorular sorular neyse hayırlısı. Yatırım tavsiyesi falan değildir.
Takaslara bakıyorum ondanda bir şey anlayamıyorum zaten bilgim çok az . Mantık yurutuyorum devrelerim yanıyor. Yani 0.80 üstü okadar hacim yaptı ortadaki senet sayısı belli . Kademelerin nasıl olduğu bile önemsiz bir kademede yapabildikleri ortada daha geçen 0.82 de 11 milyon lot hacim yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Neyse boş yazilarimla burayı çok doldurdum . Ama sinirlerim yiprandi . Al SAT tut tavsiyesi değildir . Herkese bol sıhhatli huzurlu bol kazançlı günler . Ulkemizde cinayet tecavüz hırsızlık haberleririn olmadığı günler görmemiz dileklerimle.
Yer İmleri