Bu hafta Perşembe günü
Printable View
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
Yalan söylüyorsun uleeeennnnnnnn....!!!
Seversiiiiiinnnnn işiniz bu....😂😂
Ytd...
Genel Kurul
Tire
gk: 23-05-2019 10:00
İmkanı olan fşziksel veya internetten mutlaka katılsın
şerh düşsün
buradaki dalaveraları yazsın
ağlak olmanın faydası yok.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Şampiyon Cimbombom
Ben boşuna demiyorum değil mi? #HerŞeyÇokGüzelOlacak
Şişman Kadında Çıkacak...Katolik Nikahı bunun için var....
Ramazan ayı bereketi ile gelir...
Karton kutu kullanımında büyük bir artış var. İnşallah bu dönem bilançoya olumlu yansır...Seçim sürecinin bitmesi ile Yeni Hal Yasası olumlu sonuçlanırsa inşallah güzel günlere doğru adım atarız...
Kâğıt 2.20 lerden 1.47 lere gelmiş hala teselli.Karton kullanımı, hâl yasası vs vs. Büyük bir operasyon yedi.Belini doğrultamıyor.Her gün alım satıma yüzbin yüzbin lot girip geleni kovalıyorlar.Ünlü kedi fare oyununda.Büyük bir hesapları var ve iyi bastılar.Spek oyunu olsa buralarda çok takılmaz en azından 1.70 1.80 lere geri gelirdi.
Sn: ENTRİKA
Güzel şeyler yazıyorsunuz da dası var işte , siz yazdıkça tersi oluyor nedense, Yani bu Tire sanki sizi takip ediyor. Size şans vermiyor. Belki de ben yanılıyorumdur. 2,70 den beri sizi dinlemiyor. Maalesef yine de yanılan siz olacağınızdan emin olabilirsiniz. Şevkinizi kırmak istemezdim özür dilerim.
YTD.
Tire bu her zaman ky yanıltır ve ters köşe yapar.dünya yanıyor piyasalar yanıyor tire benim gördüğüm kadarıyla tepkisini piyasadan 10 gün önce verdi şayet piyasalar düzelecekse ki er veya geç düzelecektir tire buna piyasadan önce tepki verecektir klasik ky beklentisi :)
al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Sen kendi bildiğini yap. En doğrusu odur...Ben sabırlıyımdır. Beklerim....İsterse 1 TL veya daha azı olsun...Hedef belli ''Şişman Kadın'' Bu hafta hiç paylaşım yapmayayım çıksın o zaman...Bazen diyorum acaba? Bunlar benim lotlarımı almak istiyor da....Yok canım alt tarafı bendekiler nedir ki?
Umarım gönlünüzce olur....Ben şimdi Şampiyonluk coşkusunu yaşamaya devam edeyim....Darısı ''Şişman Kadına''(Yani 3 TL)
Bari 1 e biran evvel düşte bu kabus bitsin kabak tadı vermeye başladın tire misin pire misin nalet kağıt
Allah belanı versin pis kağıt 2. 22 den iki haftada 1.43 peh. Zkeyim ben bu ülkenin finans piyasasını
23 Haziran seçimleri anketimiz de 1 hafta geri de kaldı...
İlginç sonuçlar var...
Erken seçim mi geliyor yoksa?
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
Unutmayın;31 Mart seçimlerini de büyük oranda doğru bilmişdi Hisse.Net seçim anketi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post3468883
saygılar/başarılar
Size bu kadar rahat yeter. Yeni çömez lerin 90 lı yılları yaşaması sart görünüyor.Yaşamadan akıllanmayacaksınız! Ama sonra bir 50 yıl daha tırmalar ülkemiz hoop aradaki nesil de de aynı muhabbetler... Arkadaş bi kafanızı kaldırın ülkemize yapılan saldırıları görün diyecem ama tabi görmek isteyen varmı emin değilim... Bir Erdoğan düşmanlığıdır gidiyor... Bi ara Muharrem hayranlığı vardı herkesin face profilinde şimdi de Ekrem. Demedi demeyin bu Kemal Ekrem i de yer.... Sonra bakalım profil resminde kimi görücez.... Kemal i kullanan başkasına musade etmez. Bunu da bilin...
Tire yi hallettiniz, şimdi sıra ülke siyasetinde mi, herşeyi ne çok biliyoruz maşallah,ama bütün sorun da burada zaten..
2.05 civarından bile geri alım yapan şirket 1.44 ten geri alım yapmıyor. Yani bu tahtada ,şirket ve şirketin taşeronları (yat.fin ve saz arkadaşları)bu durumun sorumlularıdır...
Aynen arkadaşım tebrikler....👏👏👏👏
Bunların derdi ülke değil sadece kendilerinin geldiğinde güzel olacak diyenlerdir....!!!
Ülkenin ve dünyanın durumu ortada bunlar körler fakat işlerine geleni görürler sadece....!!!!
Bunlara davul zurnada çalsan anlamazlar....
Kendi çıkarları için ülkeyi bile satarlar bunlar feto gibi vb....
Yazık yazık ülke elden gidince anlayacaksınız fakat iş işden geçmiş olacak...
Herşey sadece sizin için güzel olacak....!!!!!!!!!!!!!
Yalanlarınız batsın sizin ve sizin gibiler.....!!!!!
Ytd.......
Off Off tadı kaçtı buraların, para kazanamıyorua. Off Off, şu metrodan utan bari Tire,.. Bak speği iş çıkarıyor, bizim spek uyuyor. Bizim spekte sıkıntı var,, ya çulsuz, ya kafası çalışmıyor.
Bugün iş yok, yarın ola hayrola,.
YTD. değildir.
Ünlünün 308 bin lot alışı olmuş bugün 44 ten, altından yine bir iş çıkmasın artık.
Ne aldıysa kafaya çakıyor bunlara hiç güvenmiyorum.
Genel kuruldan önceki karanlık odadan kaç çıkacaksa artık yeter neyse hali o çıksın fali, hepimizi yordular ya.
Yalan yok ben de yoruldum ama olsun borsa düşer de çıkar da satmadığın müddetçe zarar realize olmaz, burada çok uzun zamandır sabredenler var, bu hisse de böyleymiş demek, biz de sabrederiz yaşayacak günüm oldukça kar etmeden ayrılmam.
Gk da ne çıkacak bakalım...
75.000 tl. bizim paramız..
Bende 75bin lot var. Ana maliyet 2.04 bir bölümünü alttan aldım 10binini. Yatırım danışmanım aynı zamanda da okuldan arkadaşım, elimde çok var ne yapayım dedim, kottan filan çıkar mı diye, yok dedi nereye çıkıyor, tek hesapta 700-800 bin lotu olan ky var, o adam bile tek başına %0.5 i ediyor hisselerin nereye toplayacak %98i dedi. Dedim öyle ky mi olur? Şirketle bağları yok dedi, bilemiyorum tabi doğru mu belki de bizimki adamı tanımıyordur. Öyle adamlar bile satmıyorlarsa heralde bir bildikleri vardır..
Belki de sayın Entrika dır yatırımım milyonlar demişti... kim bilir.
Yüksek lotlu kye çoktur burada doğrudur katılıyorum.....
Tire ilçesinde kalanlarda var yüksek lotlu bildiğim
Bu formda olanlarda vardır yüksek lotlu tahminim..
Oartalama 10 milyon 15 milyon arası yüksek lotlu az lotlu ky olabilir tahminim....
Yani %98 ulaşması zordur fakat onların amacı hisseleri baskıyla toplayabildiği kadar toplamaktır bence....
Dolaşımı düşürmeye çalışacaklardır alım yapacaktır mutlak..ilk 4 deki lotların %99 da mondinin olduğunu düşünürsek dolaşımda fazla lot yok zaten 10 milyon gibi bence çakallar böyle paslaşarak hareket yapıyorlar herşey oyun,bunların oyunu bitmez....
Yıllardır böyle bakalım sonu iyi olur inşallah....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!!!
Borsada yatırımım milyonlar Tire'de İstanbul'da ortalama bir daire fiyatı dedim. Lüzum üzerinedir bu açıklama...Gereksiz polemiklere cevap vermeyeceğim.
Ben %50 bedelsiz bekliyorum.
Kottan çıkma konusunda görüşüm : Sanmıyorum. Eğer ki kottan çıkacaksa mümkünse ortak olarak kalmak isterim. Bir düşünün kottan çıksa bu fiyata ortak olmak isteseniz yarın size gel buyur tabiî neden olmasın derler mi? Madem düşüyor daha da düşsün alalım. Hedef 500k lot...Kısmette varsa olur. Olmazsa canım sağolsun...
Sabırla beklemeye devam.
Entrika Katolik Nikahına Devam Ediyor.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
105300 .............
Gene insanları saçma sapan hayallerle kandırmayın...........!!!!!
Koddan çıkınca zaten otamatik olarak fiyatı ortalaması kaçsa çıkacaktır zorunlu fiyattan çıkış olur ortak olamazsınız yıllardır borsadayım öyle ortak olarak kalındığını duymadım...
Kaç haftadır belgelerle yazılıyor sayın Payrıt de yazdı...!!!!
Ya anlamak istemiyorsunuz yada amacınız başka....ozaman hiç kimse satmaz çok kazanan şirket kara ortak olur.....keşke öyle olsa fakat değil işte....
%98 yapması çok çok zor bu şartlarda..
Ama onlar bir yolunu bulacaktır mutlaka yapmak için bakalım planları ne olacak
Bunlar sadece şahsi görüşlerim olup...
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!!!!
Kot tan çıksa seni bilecem teksas, ne kadar dillendiriyorsun amacını anlayamadım gardaş, başka bişey bilmezmisin sen Allah aşkına kottan çıkma kottan çıkma her halde kottan çıkarsa birtaraflarınıza kına yakacaksınız başka bildiğiniz bişey varsa yazın kottan çıkarsada çıksın gardaşım sanane hem eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeninde anlamı yok....bıktım lan bu kot meselesinden
Beni yanlış anladınız kusura bakmayın kagan arkadaşım.....🤔😉
Arkadaşım lafları nasıl anlıyorsunuz akıl sır ermiyor..!!!
Plan amaç bu yıllardır yaptığı toplayıp...değerinin altında durması 10 yıl önceki fiyatının altında durması ne sizce nedir ????
Sanane koddan çıkacak demende çok komik...!!!
Onlar bizim lafımıza göremi istediklerini yapacak yada yaparlar...!!!???
Şu aşamada ulaşması zor diyorum zaten çıkması zor birşeyler yapması gerekiyorki amacına ulaşsın fakat baskı kurarak yıllardır süründürüyor hisseyi değerinin altında işlem görüyor.....
Hissenin şirketin gerçek değerine getirsin ne yapıyorsa yapsın....
Hisse düşüyor sinir küpü oluyorsun sakin ol arkadaşım.... bazıları burada hayal ürünü konuşuyor yalan yanlış insanları yönlendiriyor onlara laf at bana değil....!!!!
Ben senden daha çok istiyorum şirketin gerçek değerine ulaşmasını benim aldığım döviz fiyatına gelsin gözünün yaşına Bakmayacağım....!!!
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....
Çok profosyonel insanlar var yani hiç borsa bilmesek yeminle evi arabayı satıp bu hisseye giresi geliyor insanın. Ülkenin içindeki duruma da bakın sevgili yatırımcı arkadaşlar teknik olarak ucuz ama geçmişini iyi incelemek lazım.
Böyle istikrarlı düşüş arada düzeltme bile yapmadan 2002 den beri görmedim. Bu işte bir iş var hayırlısı
Abiler sorum var size.Perşembe toplantı varmış ya hani hisseler hep böle olaylardan önce kararı bilenler yüzünden inio çıkıomuş.şimdi bu habire düşüyo kötü kararlarmı beklemeliyiz? Ne olabilir daha kötü bilmiyorm ama nie sürekli düşüyo?Bide kötü haberler çıksa daa düşer mi?önceden haber satın alınıo diyolar o zmn daha düşmez dimi?
Gündem Maddeleri (YORUMSUZ)
1 - Açılış, Toplantı Başkanlığı'nın teşkili ve Toplantı Tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi.
2 - 2018 yılı hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması
3 - 2018 yılı hesap dönemine ait Bağımsız Denetim rapor özetinin okunması
4 - 2018 yılı hesap dönemine ait Finansal Tabloların okunması, görüşülmesi ve onaya sunulması.
5 - Türk Ticaret Kanunu'nun 363'üncü maddesi uyarınca, yıl içinde Yönetim Kurulu üyeliğine yapılan atamanın onaylanması.
6 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin, 2018 yılı hesap dönemi faaliyet, işlem ve hesaplarından ötürü ibralarının onaya sunulması.
7 - Şirket'in kâr dağıtım politikası çerçevesinde hazırlanan, 2018 yılı kâr dağıtımı hakkındaki Yönetim Kurulu'nun önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi.
8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Yönetim Kurulu'nun Bağımsız Denetim Kuruluşu seçimi ile ilgili önerisinin görüşülmesi ve onaya sunulması.
9 - Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili düzenlemeler kapsamında; Şirket'in 2018 faaliyet döneminde; sosyal yardım amacıyla vakıf, dernek, kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan bağışlar hakkında bilgi verilmesi ve 2019 yılı hesap dönemi içerisinde yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenerek, Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüşülmesi ve onaya sunulması
10 - Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncı maddelerinde yazılı iş ve işlemleri yapabilmeleri için yetki verilmesinin pay sahiplerinin onayına sunulması
11 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın, yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının, ortaklık veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapması ve/veya ortaklığın veya bağlı ortaklıklarının işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapması ya da aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka ortaklığa sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girmesi kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
12 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın; üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat sağlanmadığı hususlarında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
13 - Dilek ve görüşler
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
7. Madde'de olası bir değişiklik önerisi kabul görürse ''Kar Payı Dağıtılabilir'' veya ''Karın Sermayeye Aktarılması'' böyle bir sürpriz olur mu?
....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Sermaye = 200 Milyon TL
Öz Sermaye = 262 Milyon (Buradan 60 Milyon Cepte)
2018 Yılı Karı = Okus pokus 75 Milyon
En az %50 bedelsiz yaparak 300 Milyon sermayeye rahatlıkla ulaşabilir....Bence....
...Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Tabii ki böyle senaryoların gerçekleşmesi durumunda #HerŞeyÇokGüzelOlacak olur....Bende hiç geri vites yoktur...
....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Ellerinde çok kağıt var bedelsiz verip tekrar toplamak için uğraşacaklarını sanmıyorum. Karşımızdaki gurup her zaman en kötüsünü yapacaktır. Çünkü kağıdı düşürmek için peş peşe kötü habermiş gibi haberler gönderdiler hiç biri tesadüf değildi. Yani işi tesadüfe bırakacaklarını sanmıyorum. Daha önce bir kaç arkadaşın ısrarla vermesi gereken bir temettü var, bu oran ise yanlış hatırlamıyorsam 30-40 kuruş gibi bir rakam dı. Evet ben hepimiz adına temettü istiyorum. Hakkımız ne ise versinler. zaten vermeleri de gerekiyormuş.
En kötü seneryoyu yazıyorum %100 bedelli , ben bunlardan bedelsiz falan beklemiyorum. Kendi şahsi fikrimdir.
YTD.