Sayfa 129/466 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    Bende 75bin lot var. Ana maliyet 2.04 bir bölümünü alttan aldım 10binini. Yatırım danışmanım aynı zamanda da okuldan arkadaşım, elimde çok var ne yapayım dedim, kottan filan çıkar mı diye, yok dedi nereye çıkıyor, tek hesapta 700-800 bin lotu olan ky var, o adam bile tek başına %0.5 i ediyor hisselerin nereye toplayacak %98i dedi. Dedim öyle ky mi olur? Şirketle bağları yok dedi, bilemiyorum tabi doğru mu belki de bizimki adamı tanımıyordur. Öyle adamlar bile satmıyorlarsa heralde bir bildikleri vardır..

Belki de sayın Entrika dır yatırımım milyonlar demişti... kim bilir.
    Borsada yatırımım milyonlar Tire'de İstanbul'da ortalama bir daire fiyatı dedim. Lüzum üzerinedir bu açıklama...Gereksiz polemiklere cevap vermeyeceğim.

Ben %50 bedelsiz bekliyorum.

Kottan çıkma konusunda görüşüm : Sanmıyorum. Eğer ki kottan çıkacaksa mümkünse ortak olarak kalmak isterim. Bir düşünün kottan çıksa bu fiyata ortak olmak isteseniz yarın size gel buyur tabiî neden olmasın derler mi? Madem düşüyor daha da düşsün alalım. Hedef 500k lot...Kısmette varsa olur. Olmazsa canım sağolsun...

Sabırla beklemeye devam.

Entrika Katolik Nikahına Devam Ediyor.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 105300 .............

Gene insanları saçma sapan hayallerle kandırmayın...........!!!!!
    Koddan çıkınca zaten otamatik olarak fiyatı ortalaması kaçsa çıkacaktır zorunlu fiyattan çıkış olur ortak olamazsınız yıllardır borsadayım öyle ortak olarak kalındığını duymadım...
    Kaç haftadır belgelerle yazılıyor sayın Payrıt de yazdı...!!!!
    Ya anlamak istemiyorsunuz yada amacınız başka....ozaman hiç kimse satmaz çok kazanan şirket kara ortak olur.....keşke öyle olsa fakat değil işte....
    %98 yapması çok çok zor bu şartlarda..
    Ama onlar bir yolunu bulacaktır mutlaka yapmak için bakalım planları ne olacak

Bunlar sadece şahsi görüşlerim olup...

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Gene insanları saçma sapan hayallerle kandırmayın...........!!!!!
    Koddan çıkınca zaten otamatik olarak fiyatı ortalaması kaçsa çıkacaktır zorunlu fiyattan çıkış olur ortak olamazsınız yıllardır borsadayım öyle ortak olarak kalındığını duymadım...
    Kaç haftadır belgelerle yazılıyor sayın Payrıt de yazdı...!!!!
    Ya anlamak istemiyorsunuz yada amacınız başka....ozaman hiç kimse satmaz çok kazanan şirket kara ortak olur.....keşke öyle olsa fakat değil işte....
    %98 yapması çok çok zor bu şartlarda..
    Ama onlar bir yolunu bulacaktır mutlaka yapmak için bakalım planları ne olacak

Bunlar sadece şahsi görüşlerim olup...

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!!!!
    Kot tan çıksa seni bilecem teksas, ne kadar dillendiriyorsun amacını anlayamadım gardaş, başka bişey bilmezmisin sen Allah aşkına kottan çıkma kottan çıkma her halde kottan çıkarsa birtaraflarınıza kına yakacaksınız başka bildiğiniz bişey varsa yazın kottan çıkarsada çıksın gardaşım sanane hem eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeninde anlamı yok....bıktım lan bu kot meselesinden

Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Kot tan çıksa seni bilecem teksas, ne kadar dillendiriyorsun amacını anlayamadım gardaş, başka bişey bilmezmisin sen Allah aşkına kottan çıkma kottan çıkma her halde kottan çıkarsa birtaraflarınıza kına yakacaksınız başka bildiğiniz bişey varsa yazın kottan çıkarsada çıksın gardaşım sanane hem eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeninde anlamı yok....bıktım lan bu kot meselesinden
    Beni yanlış anladınız kusura bakmayın kagan arkadaşım.....🤔😉

Arkadaşım lafları nasıl anlıyorsunuz akıl sır ermiyor..!!!
    Plan amaç bu yıllardır yaptığı toplayıp...değerinin altında durması 10 yıl önceki fiyatının altında durması ne sizce nedir ????
    Sanane koddan çıkacak demende çok komik...!!!
    Onlar bizim lafımıza göremi istediklerini yapacak yada yaparlar...!!!???
    Şu aşamada ulaşması zor diyorum zaten çıkması zor birşeyler yapması gerekiyorki amacına ulaşsın fakat baskı kurarak yıllardır süründürüyor hisseyi değerinin altında işlem görüyor.....
    Hissenin şirketin gerçek değerine getirsin ne yapıyorsa yapsın....
    Hisse düşüyor sinir küpü oluyorsun sakin ol arkadaşım.... bazıları burada hayal ürünü konuşuyor yalan yanlış insanları yönlendiriyor onlara laf at bana değil....!!!!
    Ben senden daha çok istiyorum şirketin gerçek değerine ulaşmasını benim aldığım döviz fiyatına gelsin gözünün yaşına Bakmayacağım....!!!

Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....

6. Çok profosyonel insanlar var yani hiç borsa bilmesek yeminle evi arabayı satıp bu hisseye giresi geliyor insanın. Ülkenin içindeki duruma da bakın sevgili yatırımcı arkadaşlar teknik olarak ucuz ama geçmişini iyi incelemek lazım.

7. Böyle istikrarlı düşüş arada düzeltme bile yapmadan 2002 den beri görmedim. Bu işte bir iş var hayırlısı

8.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Böyle istikrarlı düşüş arada düzeltme bile yapmadan 2002 den beri görmedim. Bu işte bir iş var hayırlısı
    aynen katılıyorum.hiç mal vermeden 2.72 den 1.41. şirket şuanki piyasa değeri kadar kaybetti.kesinlikle bir amaçları var....y.t.d.

Sayfa 129/466 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •