Altın isi olursa grubun borsaya kote tek şirketi olduğu icin kısada bir rüzgar yapabilir, arkadaşların söyledikleri bu. Niye anlamak istemiyorsunuz..
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Altın isi olursa grubun borsaya kote tek şirketi olduğu icin kısada bir rüzgar yapabilir, arkadaşların söyledikleri bu. Niye anlamak istemiyorsunuz..
Ben saçmalıyorum da, sen gel bi hele otur anlat, "altın madenciliği" nedir, "altın" nasıl çıkar, kaça çıkar, ne kadar yatırım gerektirir, kar marjı nedir?
Siz madenciliği toprak altında yatan bir küp altın sikkeyi bulmak ve emek vermeden yemek sahibi olmak sanıyorsunuz galiba.
Biz o rüzgarı almayalım..
ne dedik ki tavan olursa pazartesi verceez biz dedik,
altın diye tavan olursa mal alcaaz diyenlere mal verceez.
ben daha önce de yaptım, çok komikti
:kahkah:
burada tanıştığım herkesin elinde senelerdir al sat felan birikmiş mal çok yani sorun yok
p.tesi alacaklar düşünsün ..
ki bence bir şey olmayacak ama olursa da itirazımız yok :)
hatta hayale bak, ptesi tavan 5.46 ben yarısını boşalttım
salı 6.00 oldu mesela %25 daha
çarşamba 7.00 oldu bende mal kalmaz.
buradaki kimsede mal kalmaz.
muhteşem bir sürpriz bilanço bile 7 yaptıramayacağı için bu senaryo too good to be true bir şey olur,
şirket on yapmayacaksa ve birileri, bir aracı kurum ile sözleşmedi ise de kimse o kadar malı pek taşıyamaz,
öyle bi çöker ki 7 den, taban taban oh oh
toplarım yine oh oh..
harika ya fantezi şu yani, takaslarda bir değişim olmadığına göre bu güne kadar,
( yani zerre mal topladıkları yok zerre toplamadılar son 15 günde )
şimdi 5-6 dan toplayacaklar veee 7 den boşaltcaklar
nefis.
yaşasın.
ama olmaz.
olsun bu rüyayla uyuyalım
:)
Bir insan baltayı ancak bu kadar tasa vurabilir[emoji6] 20 yildir madencilik sektörünün içindeyim. Lisans egitimim yerbilimleri üzerine. Altın nasıl oluşur, hangi ortamlarda gelişir, tenör kaç olmalıdır vs, bunların burada konuşulmasına gerek yok. Benim derdim başka. Dalgaya sarmadan önce insanlar ne demek istiyor, önce bunu anlamaya çalışın.
Not: Yatırımcılara uyarimdir: Nurol Kozanın ruhsat sahalarını almış mi ben bilmiyorum. Alırsa etkisi ne olur, üzerinden yürüyen tartışmanin sessiz izleyicisi iken, bilmislik taslayanlara kizip bir nugyo yatırımcısı olarak konuya dahil oldum. Durum budur, yatırım tavsiyesi olarak algilanmasini istemem.
Takip ettiğim gyo ların hepsi aldı başını gitti. Bunun üzerinde ölü toprağı var sanki, yani şu koca firma ayağa düştü vesselam. Bilancoyu son güne saklamanin ne anlamı var kardeşim neyin hesabını denk dusuremediniz. Yoksa yatırımcı üzerinde bir planlarınız mı var. Bak bizim aklımıza Her şey geliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Alan satanları verebilecek var mı şu an için?
Yarın d*****n kuyruğu kopar. Aşağı yada yukarı yönlü,bilanço ile ilgili haber alamadılar galiba.
Yatırım tavsiyesi değildir.
@cefaks üstadım şu ana kadar ki alan satanı paylaşmanız mümkün mü?
Bugünde taşın altından gedik çıkıyor???????
Fazla bekledi sanki, HAYIRlısı olsun bekleyeceğiz yapacak birşey yok
patlat stopları nugyo !
bir kez daha dök ve ne zaman istersen o zaman öyle git en sağlıklısı, sen bu işi bilirsin
bu gün yarın 4.40 lar ne şaşırtır milleti. Bilanço diye alanlar mı oldu ? inşallah olmamıştır.
( ben dahil yuh deriz ama olur mu, hmm olur gibi sanki 4.40.. bi daalsın şöyle 3 günlük nugyocular )
seviyom seni, borsanın en çılgın en manyak en saçma sapan hissesi.
-
pardon ben cahilim ondan şey spek amca
bir berber arkadaşım var hollandada o dedi biliyo o çok biliyo o çökecek diyor
neden dedim ? hangi mayıs iyi geçti ki dedi.
altın dedim ? satın dedi.
tank dedim ? zank dedi.
köprü dedim ? yaşasın her yer köprü ama geçen yok dedi.
nugyo dedim ? dikkat ayu çıkabilü dedi.
ben bilmem o bilü
ahahah,
yeter ki horoz yanılsın diye 62 yi kaldırdı ve mal aldı biri :)
hadi bakalım, hayırlı olsun.
susalım bakalım deli dolu burası :wu:
fırtına öncesi sessizlik
inşallah 4 yıl oldu bekliyorum yukarı çıksın bakalım
Horoza inat biri 64 yaptı.Ayıp ama ya.
O kadar mal veripte düşüremediniz ya bu kağıdı. İyice şüphelenmeye başladım şimdi.
Silip durun alış ve satışlarınızı bakalım nereye kadar
go nugyo go :plc:
18:25 de gönderilen Bilançoyu görebilen var mı acaba? Bende devamlı hatalı sayfa diyor.
normal beklenen geldi, kur farkı kadar zarar çıkmış, Nurol life 7.ayda teslim planlanıyormuş, sen ona yıl sonu de, bir süre daha bekleriz muhtemelen.
tabi bir yerlerden altın çıkarsa o ayrı:)
hani ne kadar çok satış yapmışlardı gm dedi daha 3 gün oldu dağları taşları sattık biz diye ?
n'oldu monşer ? la societé des grand finos ne regarde pas aux investeurs n'est-ce pas cherie ?
bu nası şirket ?
bu nası iş oğuz patron ?
Satmışlar hocam
Son 3 ayda Nurol towerdan 2 adet Nurol parktan 82 adet Nurol life dan 5 adet[emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Speğin Bilançoyu bilmediğine inanmıyorum. Neden bu seviyelerde tutuyorlar bu kadar kötü bilançoya rağmen? Yanlış hesap yaptıklarını sanmıyorum. Garan 554000 lot malı 4,54 den neden aldı? Deutsche takasta 6 günde 117000 lot artış olmuş. Anlam veremiyorum.
Bilançonun kötü olduğunu düşünmüyorum, borçlarına karşılık alacakları ile çeviriyorlar şirketi, sadece gelir tablosuna yansımayan satışlar var. Endeksle benzer hareket ediyor, ta ki radikal değişim yaratacak bir faaliyet olana kadar böyle devam eder bence (spekülatif iniş çıkışlar hariç).
Bu arada spek diye bir şey olduğuna da ben inanmıyorum, elleri klavyede lotlar ekranda hadi indirelim hadi kaldıralım diye bekleyen insanlara mı bunlar:) şu oluyordur bir grup tahtaya giriyordur fiyatı yükseltip oradan bırakıyordur, misal gedik, misal yatırım finansman aracı kurumlarından önceden yapılmış işlemler gibi. O da spekülasyon saikiyle fiyat hareketlerinden para kazanma sanatı diyebiliriz. Sonrada bir daha uzun süre görünmüyorlardır.
Hisse sığ lotların çoğu sabit ana hissedarda, o yüzden o lotalrla kimse işlem yapmaz, boşta kalanda dediğim gibi parası olan birileri kısa vade vur kaç la girip çıkıyordur.
şöyle bir sermaye arttırımı, bir de yeni ihale alış haberi gelirse o zaman tadından yenmez. Bir de Nurol life dan satışların yansıma zamanı güzel şeyler konuşuruz.
Beyin jimnastiği yaptım, yatırım tavsiyesi olamaz, kelin merhemi olsa başına sürer zaten:)
belkide spek benim diyeceğim ama bilançodan haberim yoktu:)
@cefaks üstadım alan satanları paylaşabilir misiniz nugyo için?
8-9 liralardan mal sattımaya çalışan bir kadın vardı seneler evvel, durun dedim kavga çıktı hedef 10 du 10 oldu.
Çok kişi teşekkür etti bana da, satanlar gıcık olmuştur.
ardından yeniden 8 ler oldu kırılmaz dedim kırıldı e kırıldı? dedim kaç!! sel basmış ortalığı papaz kalmış kilisede
tanrıya kurtar demişler dua ediyor, tanrı bir sürü kişi göndermiş sandalla, adam dedim tanrı beni kurtarır siz gidin :)
umutla borsa olmaz, strateji şudur; oldu - ne yapacaksın ? olmadı - ne yapacaksın ? ne yapacaksın asıl soru.
ben sıkıldım insanlara yardım etmekten,insanlar sıkılmadı bana saldırmaktan ama normal,
bak atatürk ülkeyi kurtarıyor da, hala arkasından küfrediyorlar. çiğ bu toprakların insanı, cahil.
hadi bakalım.
oyun kuruluyor, oyun dağıtılıyor, oynanıyor, bitiyor, sen KY hala buralarda takılıyorsun öyle bakıyorsun.
oyuncu değil, temizlikçi ya da içki getiren kız gibisin.
Krupiye usta tahtada, sen senelerdir burada, birşey öğrenemedin hala.
Söylüyorum günlerdir bak adam bir şey açıklamadı 2 mayısta, bilanço da pek nanay olur neden çünkü mal toplamıyorlar diyorum,
sen diyorsun ki topluyorlar.
sen diyosun bilanço iyi gelecek.
sen diyosun altın. sen diyosun tank mank.. zırvalıklar....
hadi canım hadi aslında,
zaman kaybediyorum burada yazarak biliyorum ki boş...
al desem yasak ama zaten almazsın
sat desem ki yasak zaten satmazsın
çünkü hiç bir şey bilmiyorsun. Ama küfür bol.
Atasına ana avrat sallıyor bu ülkenin insanı.
Şaşırmıyorum.
Borsa diplere indiği ülke yıkılıyor endeks 30.000 olacak yok yok 10.000 olacak oradan başka almamcılar türediği zaman endeks kağıtlarından birisi ile değiştirmek gerek zarara bakmadan.
Yoksa bütün rallileri es geçer bütün çöküşlerde en önde düşer.
eregl petkm tuprs asels kords tkfen bankalar sasa son 6 ayda yüzde 50 ile yüzde 100 arası yaptılar nerede ise.
İcraat var mı icraat..
Kasımda bunu satıp dediğim kağıtlardan birisinde pozisyon alındı mı..
Yoksa ben satarsam uçar üffff türü şehir efsaneleri ile yeni gelin gibi pozisyona sarılındı mı..??
Güçlü olmak vurduğunu yıkmak değildir..
Gerektiği zaman gerektiği hamleyi yapabilme iradesidir..
yaklaşık iki ay önce ortak olduğum bir hisse... jorçhoroz' un söylediklerine aynen katılıyorum.
Neden yazılan mesajlar siliniyor acaba?
uçacak kaçacak mesajları duruyo ama şeref yoksunlarina iki kelime yazinca hemen siliniyo ilginç gerçekten
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim neden siliyor yazdığım yazıları anlamadım bende