Sayfa 130/804 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Speğin Bilançoyu bilmediğine inanmıyorum. Neden bu seviyelerde tutuyorlar bu kadar kötü bilançoya rağmen? Yanlış hesap yaptıklarını sanmıyorum. Garan 554000 lot malı 4,54 den neden aldı? Deutsche takasta 6 günde 117000 lot artış olmuş. Anlam veremiyorum.
    Bilançonun kötü olduğunu düşünmüyorum, borçlarına karşılık alacakları ile çeviriyorlar şirketi, sadece gelir tablosuna yansımayan satışlar var. Endeksle benzer hareket ediyor, ta ki radikal değişim yaratacak bir faaliyet olana kadar böyle devam eder bence (spekülatif iniş çıkışlar hariç).

Bu arada spek diye bir şey olduğuna da ben inanmıyorum, elleri klavyede lotlar ekranda hadi indirelim hadi kaldıralım diye bekleyen insanlara mı bunlar şu oluyordur bir grup tahtaya giriyordur fiyatı yükseltip oradan bırakıyordur, misal gedik, misal yatırım finansman aracı kurumlarından önceden yapılmış işlemler gibi. O da spekülasyon saikiyle fiyat hareketlerinden para kazanma sanatı diyebiliriz. Sonrada bir daha uzun süre görünmüyorlardır.

Hisse sığ lotların çoğu sabit ana hissedarda, o yüzden o lotalrla kimse işlem yapmaz, boşta kalanda dediğim gibi parası olan birileri kısa vade vur kaç la girip çıkıyordur.

şöyle bir sermaye arttırımı, bir de yeni ihale alış haberi gelirse o zaman tadından yenmez. Bir de Nurol life dan satışların yansıma zamanı güzel şeyler konuşuruz.

Beyin jimnastiği yaptım, yatırım tavsiyesi olamaz, kelin merhemi olsa başına sürer zaten

belkide spek benim diyeceğim ama bilançodan haberim yoktu

2. @cefaks üstadım alan satanları paylaşabilir misiniz nugyo için?

3. 8-9 liralardan mal sattımaya çalışan bir kadın vardı seneler evvel, durun dedim kavga çıktı hedef 10 du 10 oldu.
    Çok kişi teşekkür etti bana da, satanlar gıcık olmuştur.
    ardından yeniden 8 ler oldu kırılmaz dedim kırıldı e kırıldı? dedim kaç!! sel basmış ortalığı papaz kalmış kilisede
    tanrıya kurtar demişler dua ediyor, tanrı bir sürü kişi göndermiş sandalla, adam dedim tanrı beni kurtarır siz gidin
    umutla borsa olmaz, strateji şudur; oldu - ne yapacaksın ? olmadı - ne yapacaksın ? ne yapacaksın asıl soru.

ben sıkıldım insanlara yardım etmekten,insanlar sıkılmadı bana saldırmaktan ama normal,
    bak atatürk ülkeyi kurtarıyor da, hala arkasından küfrediyorlar. çiğ bu toprakların insanı, cahil.

hadi bakalım.
    oyun kuruluyor, oyun dağıtılıyor, oynanıyor, bitiyor, sen KY hala buralarda takılıyorsun öyle bakıyorsun.
    oyuncu değil, temizlikçi ya da içki getiren kız gibisin.
    Krupiye usta tahtada, sen senelerdir burada, birşey öğrenemedin hala.
    Söylüyorum günlerdir bak adam bir şey açıklamadı 2 mayısta, bilanço da pek nanay olur neden çünkü mal toplamıyorlar diyorum,
    sen diyorsun ki topluyorlar.
    sen diyosun bilanço iyi gelecek.
    sen diyosun altın. sen diyosun tank mank.. zırvalıklar....

hadi canım hadi aslında,
    zaman kaybediyorum burada yazarak biliyorum ki boş...

al desem yasak ama zaten almazsın
    sat desem ki yasak zaten satmazsın
    çünkü hiç bir şey bilmiyorsun. Ama küfür bol.

Atasına ana avrat sallıyor bu ülkenin insanı.
    Şaşırmıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    8-9 liralardan mal sattımaya çalışan bir kadın vardı seneler evvel, durun dedim kavga çıktı hedef 10 du 10 oldu.
    Çok kişi teşekkür etti bana da, satanlar gıcık olmuştur.
    ardından yeniden 8 ler oldu kırılmaz dedim kırıldı e kırıldı? dedim kaç!! sel basmış ortalığı papaz kalmış kilisede
    tanrıya kurtar demişler dua ediyor, tanrı bir sürü kişi göndermiş sandalla, adam dedim tanrı beni kurtarır siz gidin
    umutla borsa olmaz, strateji şudur; oldu - ne yapacaksın ? olmadı - ne yapacaksın ? ne yapacaksın asıl soru.

ben sıkıldım insanlara yardım etmekten,insanlar sıkılmadı bana saldırmaktan ama normal,
    bak atatürk ülkeyi kurtarıyor da, hala arkasından küfrediyorlar. çiğ bu toprakların insanı, cahil.

hadi bakalım.
    oyun kuruluyor, oyun dağıtılıyor, oynanıyor, bitiyor, sen KY hala buralarda takılıyorsun öyle bakıyorsun.
    oyuncu değil, temizlikçi ya da içki getiren kız gibisin.
    Krupiye usta tahtada, sen senelerdir burada, birşey öğrenemedin hala.
    Söylüyorum günlerdir bak adam bir şey açıklamadı 2 mayısta, bilanço da pek nanay olur neden çünkü mal toplamıyorlar diyorum,
    sen diyorsun ki topluyorlar.
    sen diyosun bilanço iyi gelecek.
    sen diyosun altın. sen diyosun tank mank.. zırvalıklar....

hadi canım hadi aslında,
    zaman kaybediyorum burada yazarak biliyorum ki boş...

al desem yasak ama zaten almazsın
    sat desem ki yasak zaten satmazsın
    çünkü hiç bir şey bilmiyorsun. Ama küfür bol.

Atasına ana avrat sallıyor bu ülkenin insanı.
    Şaşırmıyorum.
    Borsa diplere indiği ülke yıkılıyor endeks 30.000 olacak yok yok 10.000 olacak oradan başka almamcılar türediği zaman endeks kağıtlarından birisi ile değiştirmek gerek zarara bakmadan.

Yoksa bütün rallileri es geçer bütün çöküşlerde en önde düşer.

eregl petkm tuprs asels kords tkfen bankalar sasa son 6 ayda yüzde 50 ile yüzde 100 arası yaptılar nerede ise.

İcraat var mı icraat..

Kasımda bunu satıp dediğim kağıtlardan birisinde pozisyon alındı mı..

Yoksa ben satarsam uçar üffff türü şehir efsaneleri ile yeni gelin gibi pozisyona sarılındı mı..??

Güçlü olmak vurduğunu yıkmak değildir..

Gerektiği zaman gerektiği hamleyi yapabilme iradesidir..

5. yaklaşık iki ay önce ortak olduğum bir hisse... jorçhoroz' un söylediklerine aynen katılıyorum.

6. Neden yazılan mesajlar siliniyor acaba?

7. uçacak kaçacak mesajları duruyo ama şeref yoksunlarina iki kelime yazinca hemen siliniyo ilginç gerçekten

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Kim neden siliyor yazdığım yazıları anlamadım bende

Sayfa 130/804 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •