yarýn ve sonrasýndaki olasý tepki hareketi iyi gözlemlemekte yarar var.. 4.47 4.73 kadar önünde bir çok direnç var 4.58 ve 4.62 yakýn takýp edilebilir..
yarýn ve sonrasýndaki olasý tepki hareketi iyi gözlemlemekte yarar var.. 4.47 4.73 kadar önünde bir çok direnç var 4.58 ve 4.62 yakýn takýp edilebilir..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Sanýrým tepkiyi 1-2 seans daha gecýktirecek..4.42 üzeri kapanýþlara ýhtiyacý var..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
çok deðil az zaman sonra -19mio zarar unutulur.
dökmeden gitmez demiþtim dökmeden gitmedi hiç.
döküm hareketi için bir miktar ayýracaksýn ayýrdýklarýnla da kademeli alacaksýn.
bir müddet sonra ilginç þeyler yapýyor. hep yaptý. yine yapar.
saðdan bakýyorum, soldan bakýyorum, yine ilginç þeyler yapacakmýþ gibi duruyor.
fiyat iyi þimdi banka faizinden iyi bir þeyler verir yakýnda.
o kadar mý ? he o kadar, ne diim altýn mý diim tank mý diim ?
trade devam çorba kaynýyor mu ondan haber verin.
yok endex hissesi þu kadar artmýþ da yok þu hisse böyle olmuþ da bu þöyleymiþ de,
boþ bunlar. elalemin parasý ( yalaný ) züðürdün çenesini yorar, iþimize bakalým.
gazoz kapaðý yatýrmýyoruz.
küsüp misketlerini alan gidip bitcoin alsýn bak concon bebeleri o havuzlarda yüzüyor.
nugyo böyle ? bilen burada, bilmeyen baþka hisse tavsiyesi alsýn.
hadi bakalým þeytan nugyo, þeytanýmýz bol olsun.
![]()
Þeytan hisse alsa yandým abi diye gelir yazar bence[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
papucunu ters giydireceðiz inþallah 2017'de.
Yer Ýmleri