be 90 bin takipteyim değdirip alırmı beklemedeyim
aşağısını bilmiyorum
Printable View
be 90 bin takipteyim değdirip alırmı beklemedeyim
aşağısını bilmiyorum
ata yatırım ile çalışan var mıX
genel müdür yandımcıları cemal Demirtaş denen bir ahlaksız yanında da murat barışık 124 den beri sakın satmayın her an dönecez düşük faiz istikrarlı tl diye milletin anasını bellediler.
başka ülke olsa elini kolunu kırar sakat bırakırlar.
ata yatırım ile hesabı olan kim varsa kapattı
sunlara bakın bir
@cemaldemirtas72
Bence bu kadar düşüşe yarın tepki verir kanaatindeyim.La ülkede bırakın koranayı normal virüsden ölen yok.
dolly hedef 6.4 ila 6.75 korkarım
O zamanin sartlari farkliydi ama benim kizdigim nokta bir hissenin bu kadar savunulmasi. O donemde short yapmak dogru olmayabilirdi. Zaten en kizdigim nokta ben demistim ile baslayan noktalar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cb. kremlinle görüşmüş ateşkes mutabakata varılmış vs. gündem dışı güzel haber pompalanıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=XEJM4Hcgd3M
FDOW en düşük 21.221 gördü...Şimdi 21.582 ye zıpladı...Çok volatil...
palaaaa 110,000 den deli gibi mal alıyodun nerdesin... :he:
Troll ya engelle gitsin 110 lardan beridir aynı teraneyi söylüyor MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence o zaman Shortlamakla şu anda endekste alım yapmak aynı. İkisi de yanlış çünkü ikisinde de trende karşı işlem yapmış olunuyor.
Nasıl ki Pegasus'ta trend kırıldıktan sonra shortlamak için bir sürü fırsat oluştuysa, endekste de bir konsolidasyon bölgesi oluşup, orası kırıldıktan sonra alım yapmak daha karlı olacaktır.
Şu anda alım yapanlar belki kazanacaklar ama benim mantığıma göre çok daha riskli.
Ayni fikirdeyim darvas. Nickinden belli oluyor zaten akilli adam oldugun.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22700 kırıldı o iş bitti MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylıklarda death cross yeni mi oluyor ugn.
Mal kitliyordun diyecektin herhalde MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÇİN/Xİ: ÇİN, GÜÇLENEN İÇERİKLİ ÖNLEMLERE, EKONOMİK VE SOSYAL KALKINMAYI İLERİ TAŞIMAYA DEVAM EDECEK
Şu adamlardaki azme bak toplu ölümleri yaşadılar , hakarete uğradılar.Hala moralleri ne kadar iyi yukarda yazdım biz de bırak koranayı coronayı normal gribden ölen yok borsa çakıldı .......Utanmak lazım diyorum utanmak lazım ..Pozitif ayrışmamız gerekirken neleri fiatlıyoruz.
bovespa o ne la 15. 78
bakın abd daha yeni uyanıyor şimdi coronadan bu kadar ölü var diyip who'ya aşağı iyice salmasınlar.
ytd.
Geldik bakalım 93 lere hedefe geldik spotta yalandan mal toplanır mı izliyorum
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
150 binlerde 20 şort vardı 137 kapattım:(
korkunun olduğu yerde full mala girdim :kahkah:
ben aldıysam kesin düşer...
altın 2 saatte 1640 dolardan 1580 dolara gelmiş. 60 dolar düşmüş.
Seç beğen al
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam doları sürüyom ben artık... :whistling: 6.25 i patlattık..
azerbaycan ilk ölüm
herşey düşüyor.
THYAO ya sıkı alımlar gelmeden olmayacak bu iş...