Sayfa 123/1002 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop - XIII

1. TKFEN den süpriz bekledim ama olmadı eskiden BIMAS gibi onu alırdı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: "Kovid-19 kontrol edilebilir bir pandemi"

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) "kontrol edilebilir bir pandemi" olduğunu belirterek, "Bunu pandemi olarak açıklamamız ülkelerin buna karşı mücadeleden vazgeçmesi gerektiği anlamına gelmez. Temel halk sağlığı önlemlerinden vazgeçmeye karar veren ülkelerde daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir." dedi.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. 5 günlük ortalamadan %10'dan fazla daha aşağıdayız. Burdan %3 tepki gelip, yarın sabah %5 gaplı açılabilir. Ondan sonra da yine %6 düşebilir.

Böyle günlerden geçiyoruz. Pozisyon almadan önce 2 kere düşünüp pozisyon tutarını ona göre ayarlamakta fayda var.

4. Hala long olan kaldı mı yav

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. şu beşliği alım ben cebime başka bulaşmım...

6. Millete aşılıyor idin yok dibi buluyoruz yok şu bu.. Bırak bu işleri
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    93 binden tepki geldi arkadaşlar beterin beteri vardır diyelim... Kazanız mübarek olsun.
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ecb/lagarde: Varlık alım programı çerçevesindeki bütün esnekliği kullanacağız
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8. artık yeni zirve yok benim sayımıma göre. artık tepkilere lonk yönünde 2/10 cort yönünde ise 10/10 a kadar çıkarım. 111.000 civarı 10/10 emirlerim 2/10 a azaltıldı. herkese kolay gelsin.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 123/1002 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •