Düşerse ileride dönüşü muhteşem olur
Printable View
Akbank iyi kar etmiş ama ayırdığı karşılıklarda da ciddi bir artış var. Piyasa da zaten ileriyi fiyatlıyor büyük ihtimal.
ABD Osman Kavala hakkında açıklama yapmış ondan satış zaten bahaneye bakiyodu
Akbankin kari bilinyordu cok iyi gelecegi
Inanilmaz satmışlar bugun de baska sikinti var bunlar da
Yarin arti acsa da sert satarlar bilanço kurtarmaz gibi
Bilanço ilac olsa tam tersi olurdu adamlar kaciyor resmen
nakitteyim zaten bende 5,15 e düşmesini isterim ama düşmesin yani attığın çöpün bile değeri artarken bu bankaların derdi ne..
varlıklarının değerini yeniden hesaplasalar isteseler aya götürürler.
borsa hisseleri kötüyken alacaksa bankalar kötü olacak diyorlarsa alsınlar işte madem kötü :)
10 gün önceki THY analizim...
Rakamlara dikkat çekmek istiyorum...
https://i.hizliresim.com/9DGlEq.png
Şu na bizim borsada kar/zarara (şirket tamamen batık değilse) pek bakılmıyor. Piyasa değeri düşük, senet sayısı az ve dolaşımdaki payı düşük kağıtlarda al/sat yapıyorlar. Bankalar bizim palalar için riskli, yabancı da çıkınca bankaları hareket ettirmeye çalışmaktansa %1-15 HAO sahip kağıtlarda at oynatıp duruyorlar.
2 sıfır atılması mı kutlandı acaba bugün? 2sıfır atılınca ne oldu şimdi iyi mi oluyomuş, anca grafikler saçmaladı. Biz de napcağımızi şaşırdık:)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi zopa yedik bugun elde banka tup eregli var hepsi bedava cop fiyatinda satamıyorum da satisin sebebi nedir acaba bence balonlar patlamasindan korktu
Dolardaki hareket 2 milyar dolarla mı olmuş arkadeşler 2 gündür ? Sanki öle bir haber görür gibi oldum
Ford Otosan, 2020 yılının ikinci mali dönemine ilişkin bilançosunu açıkladı. Konsolide olmayan verilere göre şirket, ikinci çeyrekte 280.008.000 TL net kar elde ederken, altı aylık net karını da 909.437.000 TL'ye yükseltti.
Buna göre, çeyrek bazında bakıldığında şirketin 2020 2. çeyrek net karı bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 31 oranında azalmış oldu. Altı aylık toplam net kar rakamları karşılaştırıldığında ise, bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 2'lik bir artış gerçekleşmiş oldu.
Ford Otosan, 2019 yılının ikinci çeyreğinde ise 410.328.000 TL net kar açıklamış, yılın ilk altı ayında ise 888.288.000 TL toplam net kar elde etmişti.
Normal pasta kötü gözüküyor.
vadeli pasta ne alemde acaba?
Aynı portföyü bende 85 90 binden beri taşıyordum. Hemde çil çil cumhuriyet bozdurup almıştım. Isc den 10 kademe ereğliden 20 30 kademe kar tuprastan zarar ile cumhuriyet altınlarımın %30 ünü kaybettim. Sıra bankalarda sıra tuprasta sıra ereglide dedikce sıra hep altina geldi. Kallavi zarar yazdık. Bu borsada doğru malda olmak çok zor. Millet parayı 10 a katladı ben bu rallide %30 kaybettim. Umrumda bile değil artık verirse 5 liradan garan 3.5 liradan isc 3.30 liradan vakıf 70 liradan tüpraş 6.50 den eregli alirim. Vermezse fizana kadar yolu var.
Bu borsanın en değerli şirketleri 35 milyar dolarla QNBFB ve 11 milyar dolarla KENT...
Hergün 30 - 40 firma sebepsiz tavan çekiyor, bugün hariç. Böyle bir günde bile 25 tavan var.
Yabancı, Türkiye'de sistemin yanlış işlediğini görüyor ki, satıyor!
sazlıbosnada kanal istanbul içinde diyip köylünün arazisini kamusallaştırmışlar. sonra ne olmuş imara açmışlar :)
ahahaha
tavsiye veren arkadaşa bı bilgi vereyim tekrar tavsiye versin..
devletin pandemi sürecinde yaptığı yardım : 6 milyar TL..
son iki ayda garantili köprü ve yollara ödenen para : 10 milyar TL..
şimdi tekrar tavsiye ver..😃
bu arada ; 2250 dolar / ons beklentim var..:)
dowu bırakmıyorlar. aşağı gösterip yukarı vurdurmasınlar :) nereye hangi ülkeye baksam sağlam sıkışma var.
https://i.hizliresim.com/hwVOLK.png
Sayın bakanımız 200 milyar tl diyordu ne ile çarpıyorsa çarpan etkisiyle 600 milyar tl diyordu. Benmi yanlış hatırladım bilemedim. Televizyonda öyle birseyler diyordu. Hani hazine ve maliye bakanl8ginin bir reklamı dönüyorduya ihtiyacı olan herrr birŕ vatandaşımızın esnafımızın yanında olduk diye başlayan.
Dolar vadeli de merkez bankası ne yapmış öle ya
Sadece bitecek vadeden 100 bini geçkin jeton atmış short
faiz arttırımı olmadan ne emtianın ne de dövizin onunu kesemezsin..
şimdi vatandaşa evi aldirdin, arabaları da aldirdin düşük kredilerle (gerçi dahada zararlı çıktı alanlar) , ev ve araç fiyatları füze oldu sen hala yüzde 10 enflasyon diyorsun ve negatif faiz veriyorsun..
buraya az sonra geçen yıl 1 temmuz araç fiyatını ve bu yilkini koyacağız , sonrada dolar ve emtialar neden uçtu ona bakacağız..
matematik ilizyon sevmez..