Sayfa 128/1006 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Viop - XXII

1. Normal pasta kötü gözüküyor.
    vadeli pasta ne alemde acaba?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    kamu bankaları 2 milyar satmış. 2 günde. doğruysa dolar neyle yükseldi. net çıkış olmalı.
    Netcekler bu kadar doları 2 gün de neye lazımmış ki acaba

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Halk yesil dev devre kesici yer mi
    Secbul terliyor yancisi paragoz kayip
    Endeks artiken yazdim bunu hissetmisim ama cop ele yapıştı kaçamadık

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Iyi zopa yedik bugun elde banka tup eregli var hepsi bedava cop fiyatinda satamıyorum da satisin sebebi nedir acaba bence balonlar patlamasindan korktu
    Aynı portföyü bende 85 90 binden beri taşıyordum. Hemde çil çil cumhuriyet bozdurup almıştım. Isc den 10 kademe ereğliden 20 30 kademe kar tuprastan zarar ile cumhuriyet altınlarımın %30 ünü kaybettim. Sıra bankalarda sıra tuprasta sıra ereglide dedikce sıra hep altina geldi. Kallavi zarar yazdık. Bu borsada doğru malda olmak çok zor. Millet parayı 10 a katladı ben bu rallide %30 kaybettim. Umrumda bile değil artık verirse 5 liradan garan 3.5 liradan isc 3.30 liradan vakıf 70 liradan tüpraş 6.50 den eregli alirim. Vermezse fizana kadar yolu var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Aynı portföyü bende 85 90 binden beri taşıyordum. Hemde çil çil cumhuriyet bozdurup almıştım. Isc den 10 kademe ereğliden 20 30 kademe kar tuprastan zarar ile cumhuriyet altınlarımın %30 ünü kaybettim. Sıra bankalarda sıra tuprasta sıra ereglide dedikce sıra hep altina geldi. Kallavi zarar yazdık. Bu borsada doğru malda olmak çok zor. Millet parayı 10 a katladı ben bu rallide %30 kaybettim. Umrumda bile değil artık verirse 5 liradan garan 3.5 liradan isc 3.30 liradan vakıf 70 liradan tüpraş 6.50 den eregli alirim. Vermezse fizana kadar yolu var.
    tam da bu şekilde doğru yatırımcıyı rezil ettiler.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,135
    Doğru tespit, doğru hisseler olmalarına rağmen tık yok.bi 5 bin point daha borsa satış yerse vay hallerine. [emoji854]
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    6.89 üzeri çok hızlanır ama oralara gelir mi bilmem. Sonrası muamma..
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Netcekler bu kadar doları 2 gün de neye lazımmış ki acaba
    Borsada kafan çalışıyor merkezin palası da dolarda neden çalışmıyor satma al kardeşim al çıkar 7.35 e bizim millet sever doları zaten ver kafasına. 2 milyarı boşa heba etmişler..

8. Bu borsanın en değerli şirketleri 35 milyar dolarla QNBFB ve 11 milyar dolarla KENT...

Hergün 30 - 40 firma sebepsiz tavan çekiyor, bugün hariç. Böyle bir günde bile 25 tavan var.

Yabancı, Türkiye'de sistemin yanlış işlediğini görüyor ki, satıyor!
    Son düzenleme : Bakışaçısı; 28-07-2020 saat: 19:51. Sebep: Düzeltme
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 128/1006 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •