Rheag hissesi hakkındaki yazınıza istinaden Netaş nemalanırmı yorumlarmısınız Teşekkür ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Rheag hissesi hakkındaki yazınıza istinaden Netaş nemalanırmı yorumlarmısınız Teşekkür ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın çelik comak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takip listem
rheag
oylum
ıdgyo
mepet
glbmd
turgg
iyi geceler önümüzdeki hafta bankalar hareketli olucak
Intem rica etsem...
bu hafta bankalar demir celik sektörü sert hareket edebilir lakin 23 nisan munasepetiyle alakalı 4 gün sokağa cıkma yasağı gündemde
petkm sıkışma var 3.80 doğru hareket edebilir tekfen sert yukarı bir tepki verebilir hacim bunu destekliyor
krstl sistem al vermiş sıkışma var yukarı yönde 1.90 kadar yükselişe hazır ytd
Bilgili arkadaşlar kredili işlem ve açığa satış hakkında bilgi ve tecrübelerini aktarabilir mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Odaş 60 a kafa atabilir mi ?
bankalarda yukarı yönde hareket bekliyorum bu arada
aygaz halen takibimde bu hissede beklentim yüksek hedef vermiyeyim nazar değiyor:)ytd
hakan iyi geceler en sadık takipcim
Degerli arkadaslar nacizane tavsiyelerim olacak lutfen beni yanlış anlamayin. Burada paylasilan bilgiler kisilerin kendi mantigina gore gelistirdikleri bilimsel olduguna kendilerince inandiklari tavsiye niteliginde olan paylasimlardir. Kimi grafige bakar kimi indikatore bakar, temeline bakar konusulanlara bakar, hissenin öz gecmisine bakar bakar da bakar. Bunlari degerlendirecek olan sizlersiniz,bizleriz. Gorulemeyen de cok yer vardir. Insan psikolojisi gibi hisselerin de gune sarta ve ortama gore psikolojisi vardir. Bence sistem olacak ise once kişinin öz disiplini olmali olmaz ise olmazlari olmalidir. Alirken zarar etmemelidir. Riske girilebilecek sinirlari olmalidir. Sabirli olmalidir, kesecekse de yeri olmalidir. Ben her tavsiye edilen hisseyi onemserim. Bu Ustad olmuş, Mebes olmus benim gibi yeni uye olmus biri dahi olsa incelerim. Onun gorupte benim goremedigim veya hangi acidan bakiyor diye analiz etmeye calisirim. Yuruyen hisse grafiklerini analiz etmeye calisirim. Yani kisacasi kendi sistemimizi kurmak zorundayiz incelemek zorundayiz hatalarimizi analiz etmek zorundayiz. Bakis acimizi degistirmek zorundayiz. Basta da soyledigim gibi lutfen yanlis anlamayin.
Baş ta , çelik hoca olmak üzere hakan4554 ve fibonacci olmak üzere tum katilimcilarin katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz . Ben pek bilgisayar kullanamıyorum. Grafik ve çizelge çizemiyorum. Bu yönde grafik paylaşan çok değerli forum katılımcılarını okuyorum . Paylaşım olursa teşekkür ederiz . Birbirimize faydamız dokunursa ne mutlu ..
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aselsan ile ilgili güzel bir yorum.
https://www.borsadankazanmak.com/asels-analiz/
ICBCT içinde bir yorum alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakbn.albrk.skrbnk.garan.akbnk önde gelenler bankalarda tuclk.. arclk.. krdmd. demir celikte.diğerlerini dün yazmıştım sanırımYTD
Hocam,
Size zahmet Çelik halat bakabilir itiş
Tşk
Üstad Aslan ı inceler misin sıkışma burada da var sanki
Aslan 36 yı geçerse formasyonu uygular ytd
Sayın Celik çomak;
Üslubunuzu ve teknik yönden belirttiğiniz husselerdeki başarılarınızı takdir ediyorum.Ancak burda bazı yanlış uygulamalarınız var uyarmak isterim.Birincisi bu forumun ismi haftalik hisse paylasım.Dolayısı ile siz ben hisseyi bilmem kaç hafta önce almıştım.Cok fazla kardayım dememelisiniz.
İkincisi burda tavsiye edilen hisseler arasinda cok sıklıkla üç kağıtçı tahtalarda gösteriliyor.Bu hisseleri alabilecek kişilerin asla yüksek miktarda hisse almamaları gerektiğini belirtmeniz gerekir.Gidecek tahta yüksek alım olursa çakılır tecrübeyle sabittir.
benim anlatmak istediğimi sanırım anlamamışsınız ikincisi bu kadar üçkağıtcı tahtalar dediğiniz bu ülkede iş yapan faliyet gösteren şirketler ben analiz ederim alıp almamak her kesin kendi tercihi satış konusuna girmiyorum cünki herkes kazancında tatmin olduğu yerden satsın beni ilgilendirmez sonuçta ben kimseden bir talepte bulunmuyorum benim burada bahsettiğim bir stratejiydi örnekti yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim
Hocam pnsut kısada bir öngörünüz varmı?